Bilgisayar telefonu görmemiş bence hata orda. Cmd ekranı açık iken fastboot oem devices yazın cihazı görüyor mu bir bakınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hata devices, emulators kısmında galiba
Driverlar yüklümü birde pc windows 10mu windows 10 olmayan cihazlarda telefonu görmüyor pc öyle bi sıkıntı varfastboot is not recognized as an internal diye giden bir hata alıyorum
Windows 10 da bu sorunu çok duymaya başladım. Cmd yi açarken adb klasörünün içinde komut penceresini burada aç diyorsunuz değil mi? Fastboot devices yazalım bir de oem i yazmadan. Cihazı görecek mipc aygıt yöneticisinde kedacom usb device-android bootloader interface olarak görünüyor.
cmd ekranındada fastboot oem devices komutunu yazdığımda failed[remote:unkown command] yazıyor
işletim sistemi windows 10
PC işlemciniz AMD Ryzen serisi sanırım.Aygıt yöneticisinden Kedacom yazan donanımın ayarlarından driverını kaldırın.ADB sürücüsünü yükleyin.pc aygıt yöneticisinde kedacom usb device-android bootloader interface olarak görünüyor.
cmd ekranındada fastboot oem devices komutunu yazdığımda failed[remote:unkown command] yazıyor
işletim sistemi windows 10
Twrp yi yüklediğiniz klasör içine girip shift tuşuna basılı tutup mause un sağ tuşuna basıp açılan sekmede komut penceresini burada aç diye birşey yazacak onu açınca orda yazacaksınız "fastboot devices"gördüğünü nasıl anlıyoruz?Fastboot devices enterladım hiç birşey yazmadı c:/adb: