- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Tamamdır teşekkürlerAynen öyle twrpde nasilsa bundada öyle sorun olmayacaktır bilgisayar görecektir
Tamamdır teşekkürlerAynen öyle twrpde nasilsa bundada öyle sorun olmayacaktır bilgisayar görecektir
Aynen dediğiniz gibi yaptım fakat telefon tekrar kapanıp açılıyor ve siyah ekranda pıtchblack recovery project yazıyor ve twrp moduna girmiyor..
Niye Çin romu yüklü?Telefonumda Çince rom yüklü İngilizce olarak kullanıyorum. Twrp yüklü değil. Fastboot modunda dediğiniz gibi yüklüyorum pitcblack ekranda yazılı olarak kalıyor ve twrp de açılmıyor
Çin romundan memnun musunuzTelefonumda Çince rom yüklü İngilizce olarak kullanıyorum. Twrp yüklü değil. Fastboot modunda dediğiniz gibi yüklüyorum pitcblack ekranda yazılı olarak kalıyor ve twrp de açılmıyor
Güncelleme alıyor muVeysel beyden telefonu aldığımda Türkçe rom yüklüydü. Sonrasında YouTube den video izlerken kesilmeler falan oldu. Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum Çince roma döndük fakat birtürlü twrp kurup Türkçe rom yükleyemedim. Çince Romda WhatsApp hata vermese böyle kullanacağım fakat WhatsApp doğrulamıyor