- Adım
- Hakan
- Cihazım
- miA3
- Konular
- 9
yok tu hocam dalgınlığıma gelmiş.twrp den miui kurmadan önce format yes yaptınızmı hocamHocam MIUI fastboot versiyonu var mı ki?
yok tu hocam dalgınlığıma gelmiş.twrp den miui kurmadan önce format yes yaptınızmı hocamHocam MIUI fastboot versiyonu var mı ki?
Heh hocam o kısımda format yapamıyorum. Format Yes diyorum kırmızı yazılar çıkıyor. Mount Unmount ile ilgili diye düşündüm başta, onu ayarlamaya çalıştım izin vermedi. Ama format data yapıp her şeyi silebiliyim mesela, system data vendor vsyok tu hocam dalgınlığıma gelmiş.twrp den miui kurmadan önce format yes yaptınızmı hocam
Cmd ile yükleniyor üstat MIUI çok rahat şekilde minimal adb kullanılarakHocam MIUI fastboot versiyonu var mı ki?
Hocam Format yes yapın kapatıp twrp de açıp tekrar format yes yaparmisiniz yine kırmızı yazılar çikacakmi?Heh hocam o kısımda format yapamıyorum. Format Yes diyorum kırmızı yazılar çıkıyor. Mount Unmount ile ilgili diye düşündüm başta, onu ayarlamaya çalıştım izin vermedi. Ama format data yapıp her şeyi silebiliyim mesela, system data vendor vs
Hocam ben bu konuyu farketmemişim, 10 dan 9 a inme diyince hiç bakmadım. Kurulabiliyormuş mi flash ile. Teşekkürler.Cmd ile yükleniyor üstat MIUI çok rahat şekilde minimal adb kullanılarak
Bu konuyu incele
Rehber - MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]
Merhaba arkadaşlar tekrar kaşınıza bir rehberle çıktım. Bu rehber sayesinde benim gibi telefonlarını android 10 olan arkadaşlar bir şekilde android 9 dönmek istiyorlar ya da MIUI rom kurmak istiyorlar işte bu rehber tam size göre . Xiaomi 3. defa Android güncellemesini geri çekince ben dahil...forum.miuiturkiye.net
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam MIUI için stabil kararlı hatasız bir sürüm çıkarsa yapayım, ama o zamana kadar hiç denemeyi düşünmüyorum, telefonun bütün ayarlarını yaptım, dosyalarımı geri attım çok uzun sürüyor ayar yapmakHocam Format yes yapın kapatıp twrp de açıp tekrar format yes yaparmisiniz yine kırmızı yazılar çikacakmi?
Android 10 eu rom ne zaman çıkar?
Yayınlandığın da paylaşırız hocam.
Romu teset ettim ve cihazda bir sıkıntı görmedimGüncel konu.
Rom - [Android One] [Android 10] - EEA Avrupa Kararlı 11.0.2.0 OTA Rom ve Fastboot Rom İndirme Bağlantısı
Mİ A3 Android One EEA Avrupa Kararlı Rom V11.0.2.0.QFQEUXM OTA Rom ve Fastboot Rom İndirme Bağlantısı [ Android 10 ] Öncelikle pegasusline Arkadaşımıza teşekkür edelim Avrupa rom linkini o paylaştı ben düzenleyip sizlere sunuyorum Ota Rom Linki Recovery Rom Linki Fastboot Rom...forum.miuiturkiye.net