Rom [Android One] [Android 9] - EEA Avrupa Kararlı Rom V10.3.17.0.PFQEUXM Fastboot Rom İndirme Bağlantısı

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
berbat ötesi sakin yuklemeyin sen bu roma iyk diyorsan romdan anlamiyorsun demektir 3 defa geri cekildi suanki verilenlerin arasindaki en kotu olani oyunlarda bilr kasio ana menu gecislerinde kasmalar var alltaki asistan yazisi iptal edilmio programlar hata verio ekrana sadece kilit sifresi koyup ekrani herzaman acik yaptimi telefonun kilidini acmaya calisirken siyah ekranda donuo bunlarin hepsi dier romdada vardi halen devam ediyorum sanirim ayni romu yayinladilar kardes sana iyi kullanmalar ben 9 da kalmayi tercih ederim saej su gibi akliyodu
İyi kullanimlar kardeş, herseyi en iyi biliyorsun zaten, sen 9 da kal bosver

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mfurkant1998

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5S & Mi A3
Meslek
Öğrenci
Konular
6
aşırı ısınma problemi var hocam oda yetiyo zaten çoğu kullanıcı dan gelen şikayet bu.
Sağolun hocam bilgilendirme için, sanırım android 10 bize yâr olmayacak :)
En son MIUI kuramama serüvenimden sonra eu stock yüklemiştim en stabil sürümü bu diye. Onu da neden kuramadım bilmiyorum bir sıkıntı çıkıyor ama anlamadım. Kaç farklı telefona kaç çeşit Rom atmışımdır. Eski telefonum da Mi 5S di. Ona da neredeyse yayınlanan tüm romları denemiştim hiçbir sıkıntı çıkmamıştı bu neden böyle naz yapıyor bilmiyorum :)

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Sağolun hocam bilgilendirme için, sanırım android 10 bize yâr olmayacak :)
En son MIUI kuramama serüvenimden sonra eu stock yüklemiştim en stabil sürümü bu diye. Onu da neden kuramadım bilmiyorum bir sıkıntı çıkıyor ama anlamadım. Kaç farklı telefona kaç çeşit Rom atmışımdır. Eski telefonum da Mi 5S di. Ona da neredeyse yayınlanan tüm romları denemiştim hiçbir sıkıntı çıkmamıştı bu neden böyle naz yapıyor bilmiyorum :)
sizde sağolun hocam aynen android 10u uttum bende. miui 12yi bekliyorum.rom yüklemeyi bu forumdaki hocalarımız çok güzel açıklamışlar dikkatli kurulursa sıkıntı çıkmıyor .siz dikkatlisinizdir zaten,bunda a/b slotu var ondan uğraştırıyor bizi.saygılar

mfurkant1998

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5S & Mi A3
Meslek
Öğrenci
Konular
6
İyi kullanimlar kardeş, herseyi en iyi biliyorsun zaten, sen 9 da kal bosver

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Android 10 nasıl siz de kurmuşsunuz sanırım. Sorun var mı ekran süreniz nasıl telefon ısınıyor mu? Ve EU Stock romdan ota ile geçtiniz değil mi? Birkaç SS atabilir misiniz ekran süresi, kullanım şekli, ana ekran, navigasyon tuşları vs, mesela alttaki navigasyon tuşları nasıl yok olabiliyor mu? Ekranda ne kadar yer kaplıyor? Ana menüdeki Google arama kısmını kapatılabiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim :)

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Hocam Android 10 nasıl siz de kurmuşsunuz sanırım. Sorun var mı ekran süreniz nasıl telefon ısınıyor mu? Ve EU Stock romdan ota ile geçtiniz değil mi? Birkaç SS atabilir misiniz ekran süresi, kullanım şekli, ana ekran, navigasyon tuşları vs, mesela alttaki navigasyon tuşları nasıl yok olabiliyor mu? Ekranda ne kadar yer kaplıyor? Ana menüdeki Google arama kısmını kapatılabiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim

mfurkant1998

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5S & Mi A3
Meslek
Öğrenci
Konular
6
sizde sağolun hocam aynen android 10u uttum bende. miui 12yi bekliyorum.rom yüklemeyi bu forumdaki hocalarımız çok güzel açıklamışlar dikkatli kurulursa sıkıntı çıkmıyor .siz dikkatlisinizdir zaten,bunda a/b slotu var ondan uğraştırıyor bizi.saygılar
Aynen hocam o slot olayıyla ilk kez karşılaştım. Ama onu da anladım. Mesela benim telefonun şu an aktif slotunu A'da bıraktım. A da iken MIUI kurmaya çalışmıştım. TWRP kuruluydu zaten, bir yerde hata mı yapıyorum acaba diye YouTube dan videolar ile birlikte kurdum. Bir eksiğim de yok. Kernelden falan da vazgeçtim artık kurmadım, dedim MIUI kurayım yeter. Her şey on numara gidiyor, en son telefonu reboot diyorum telefonda MI yazıyor aşağıda 3 nokta gidiyor ama açılmıyor telefon. Mesela Mi 5S modelinde aşağıda 3 nokta belirince bilirdim ki er yada geç açılacak telefon, ama bunda bekliyorum bekliyorum yok açılmıyor. Yarım saat bekliyorum yok o ekranda kalıyor. Kurulum sırasında da hiçbir hata ile karşılaşmıyorum halbu ki. Her şey tıkır tıkır işliyor. Anlamadım sıkıntı nerede :(

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Hocam Android 10 nasıl siz de kurmuşsunuz sanırım. Sorun var mı ekran süreniz nasıl telefon ısınıyor mu? Ve EU Stock romdan ota ile geçtiniz değil mi? Birkaç SS atabilir misiniz ekran süresi, kullanım şekli, ana ekran, navigasyon tuşları vs, mesela alttaki navigasyon tuşları nasıl yok olabiliyor mu? Ekranda ne kadar yer kaplıyor? Ana menüdeki Google arama kısmını kapatılabiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim :)
android one 10 telefon aşırı ısındığı için. şuan miui kullanıyorum hocam.
global stok rom kurdum otadan 10 a güncellendi,ekran süresi 8,9 saati cpu sıcaklıgo 75,80 dereceyi gördü,batarya sıcaklığıda fazla idi,kullanım şekli tam ekran hareketletler iseçerseniz .navigasyon tuşları yok oluyor,ana menüde google aramayı hatırlayamadım.
eu rom için "aşırı ısınma problemi var hocam oda yetiyo zaten çoğu kullanıcı dan gelen şikayet bu" şeklinde bilgi verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam o slot olayıyla ilk kez karşılaştım. Ama onu da anladım. Mesela benim telefonun şu an aktif slotunu A'da bıraktım. A da iken MIUI kurmaya çalışmıştım. TWRP kuruluydu zaten, bir yerde hata mı yapıyorum acaba diye YouTube dan videolar ile birlikte kurdum. Bir eksiğim de yok. Kernelden falan da vazgeçtim artık kurmadım, dedim MIUI kurayım yeter. Her şey on numara gidiyor, en son telefonu reboot diyorum telefonda MI yazıyor aşağıda 3 nokta gidiyor ama açılmıyor telefon. Mesela Mi 5S modelinde aşağıda 3 nokta belirince bilirdim ki er yada geç açılacak telefon, ama bunda bekliyorum bekliyorum yok açılmıyor. Yarım saat bekliyorum yok o ekranda kalıyor. Kurulum sırasında da hiçbir hata ile karşılaşmıyorum halbu ki. Her şey tıkır tıkır işliyor. Anlamadım sıkıntı nerede :(
fastbootdan yükleme yaptınızmı hocam mi flash tool ile slot ada iken?

Son düzenleme:

mfurkant1998

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5S & Mi A3
Meslek
Öğrenci
Konular
6
android one 10 telefon aşırı ısındığı için. şuan miui kullanıyorum hocam.
global stok rom kurdum otadan 10 a güncellendi,ekran süresi 8,9 saati cpu sıcaklıgo 75,80 dereceyi gördü,batarya sıcaklığıda fazla idi,kullanım şekli tam ekran hareketletler iseçerseniz .navigasyon tuşları yok oluyor,ana menüde google aramayı hatırlayamadım.
eu rom için "aşırı ısınma problemi var hocam oda yetiyo zaten çoğu kullanıcı dan gelen şikayet bu" şeklinde bilgi verdim.
Sağolun hocam eksik olmayın, ceylas hocamız hiçbir sıkıntı yok yazmış, bir de onun görüşünü almak istedim. Yani iki farklı zıt görüş var merak ettim bu fark neden kaynaklanıyor

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Sağolun hocam eksik olmayın, ceylas hocamız hiçbir sıkıntı yok yazmış, bir de onun görüşünü almak istedim. Yani iki farklı zıt görüş var merak ettim bu fark neden kaynaklanıyor
ilk gün kurduğumda hiç bi problem yoktu hocam bende tamam bu sefer olmuş demiştim ,bende anlamadım ertesi gün okadar ısındıki ,çoğu kullanıcı hep aynı sıkıntıdan bahsetmiş.ceylas hocam mutlaka haklıdır,farkın nerden kaynaklandığını çözersek sıkıntıyı buluruz hocam.ceylas hocadamı otadan güncellemiş.fastbootdan denemdim hiç okadar ısınınca telefon donanımları zarar görecek diye korktuk hemen miui ye geçtim

Üst Alt