- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi 5S & Mi A3
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 6
Romda herhangi bir sıkıntı var mı hocam diğer android 10 lar gibi? Gerçekten güncellemeye korkar olduk
Avrupa rom global romlara nazaran daha stabildir şöyle örnek vereyim global rom test etmek için bile piyasaya sürülebilir fakat Avrupa rom da bu böyle değildir ne zaman stabil olduğuna kanaat getirirlerse o zaman piyasaya sürerlerRomda herhangi bir sıkıntı var mı hocam diğer android 10 lar gibi? Gerçekten güncellemeye korkar olduk
Benimki avrupa rom ablamınki global rom onunki daha stabil benimki arayüzde kasmalar gecikmeler var bence alakası yokAvrupa rom global romlara nazaran daha stabildir şöyle örnek vereyim global rom test etmek için bile piyasaya sürülebilir fakat Avrupa rom da bu böyle değildir ne zaman stabil olduğuna kanaat getirirlerse o zaman piyasaya sürerler
Siz öyle diyorsanız öyledir hocamBenimki avrupa rom ablamınki global rom onunki daha stabil benimki arayüzde kasmalar gecikmeler var bence alakası yok
Avrupa rom global romlara nazaran daha stabildir şöyle örnek vereyim global rom test etmek için bile piyasaya sürülebilir fakat Avrupa rom da bu böyle değildir ne zaman stabil olduğuna kanaat getirirlerse o zaman piyasaya sürerler
Hocam son sürüm için flash_all.bat dosyası hiç bir şekilde execute edilemiyor. XiaomiFlash uygulamasıyla da denedim status kısmında $pause şeklinde kalıyor. Bilgisayarda hiç bir şekilde engelleyecek virüs programı yok smartscreen bile kapalı. Bootloader unlock şu anda siz kurulumunu yapabildiniz mi?Avrupa eea sürüm v11.0.2 fastboot rom konu ilk sayfaya eklenmiştir
Hocam son sürüm için flash_all.bat dosyası hiç bir şekilde execute edilemiyor. XiaomiFlash uygulamasıyla da denedim status kısmında $pause şeklinde kalıyor. Bilgisayarda hiç bir şekilde engelleyecek virüs programı yok smartscreen bile kapalı. Bootloader unlock şu anda siz kurulumunu yapabildiniz mi?
Sorun 7Zip kaynaklıymış 2-3 kere çıkarmama rağmen düzelmemişti. Winrar yükleyip sorunu çözdüm aynı hatayla karşılaşan olursa yorum yardımcı olabilir.Hocam son sürüm için flash_all.bat dosyası hiç bir şekilde execute edilemiyor. XiaomiFlash uygulamasıyla da denedim status kısmında $pause şeklinde kalıyor. Bilgisayarda hiç bir şekilde engelleyecek virüs programı yok smartscreen bile kapalı. Bootloader unlock şu anda siz kurulumunu yapabildiniz mi?