Sohbet Android neden iOS gibi olamıyor?

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
iOS kapitalizmin cihazıdır açık ve net son 2 gündür nefret ettim lanet olsun öyle cihaza dosya aktarılmiyor appstore ingilizce çoğu şey kullanışsız su Android'e kali linux kur yine kullan Bluetooth yok şu yok bu yok ne halta var o zaman acil durumda kullanilicak cihaz değil root atıldıktan sonra android bir başka oluyor Appleda zil sesi bile ayarlarken kırk takla atılıyor eskidendi o Apple sağlamlığı

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
iOS kapitalizmin cihazıdır açık ve net son 2 gündür nefret ettim lanet olsun öyle cihaza dosya aktarılmiyor appstore ingilizce çoğu şey kullanışsız su Android'e kali linux kur yine kullan Bluetooth yok şu yok bu yok ne halta var o zaman acil durumda kullanilicak cihaz değil root atıldıktan sonra android bir başka oluyor Appleda zil sesi bile ayarlarken kırk takla atılıyor eskidendi o Apple sağlamlığı
Ben kapitalist bir insanim :)

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Root attıktan sonra demişsiniz , işte iosta da jailbreak attıktan sonra aynı şekilde herşey serbest...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta ekliyorum bir de Jailbreak attıktan sonra rootlu bir Android cihazdan çoook daha fazlasını yapabilirsiniz...

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Root attıktan sonra demişsiniz , işte iosta da jailbreak attıktan sonra aynı şekilde herşey serbest...
Tek tıkla mi peki hocam Android'de tek tıkla atılıyor hatta sayin kaç kere ekrana dokunduğunuzu

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Tek tıkla mi peki hocam Android'de tek tıkla atılıyor hatta sayin kaç kere ekrana dokunduğunuzu
Tıpkı Android te olduğu gibi Jailbreakin türüne bağlı... Bazen tek tık bazen pcden gerekli işlemler ile... Ama sonuç olarak jb attıktan sonra androidden çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz.. neyse kişisel fikirler..

Tıpkı Android te olduğu gibi Jailbreakin türüne bağlı... Bazen tek tık bazen pcden gerekli işlemler ile... Ama sonuç olarak jb attıktan sonra androidden çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz.. neyse kişisel fikirler..
Üstelik te apple cihazın jb attın diye garantiden de çıkmıyor... Yok flash counter yok bootloader bahane edilmiyor garanti için...

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
iphone 6s bile kaç yıl oldu çıkalı emin olun samsung note 10 dan hatta çoğu android telefondan daha stabildir yağ gibi akıyor mübarek yedekte duruyor bende sıfır almıştım bir çizik bile yok satmıyacam saklıyorum gözüm gibi

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26

Hatta ekliyorum bir de Jailbreak attıktan sonra rootlu bir Android cihazdan çoook daha fazlasını yapabilirsiniz...
Tabiki hocam eğer şarj aletinin yaninizdaysa

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
iOS'da eskiden kullanırken JailBreak atar her şeyi yapardım. Jailbreak attıktan sonra her şey olur rahat olun. :)

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Onlarca para ödeyip şarj cihazı ile gezmektir Apple :)

Skyline61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
16
Beyler iphone iphonedir s 10 bile suan inanin yok degerinde satilmiyor android cihazlar ciktigi gibi ya alinir ya da bi sene sonra cop olur ama gunumuzde iphone 6 s bile hala daha cok populer

Üst Alt