Sohbet Android neden iOS gibi olamıyor?

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
Merhabalar. Merak ettiğim bir şey var. Xiaomi veya One Plus gibi harika markalar var bunun dışında Samsung ve Huawei gibi dev markalar da var. Bunlar android telefonlar üretiyorlar. Aslında baktığınızda Samsung panel üretimi konusunda gayet iyi Huawei ağ konusunda iyi. Fakat çıkardıkları telefonlar döneminde büyük sükse yaratmış olsalar bile bir zaman sonra unutulup çöpe atılıyor. Elimde doğru düzgün çalışmayan İphone 6 vardı ve 1400 liraya sattım. Kaç sene önceki telefon. Samsun’un veya Huaweinin o dönem telefonunu şimdi satmaya kalksam yüzüne bakan olmaz. Birinci konu bu

Diğeri de şöyle ki Apple şu anda 3 seri telefon çıkarıyor Alt Üst ve Büyük model olarak telefonlarını satışa çıkarıyor. Diğer markalar ise 50 tane farklı çeşit model ile yola çıkıyor Hatta şu sıralar bakıyorum da markalar bu karşılıklılığa çözüm için yeni markalar üretmekte bulmuş. Xiaomi Redmi gibi bunu neden yapıyorlar. Hiç anlamıyorum....

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam bazı konularda haklısınız lakin 1400 liraya iphone 6 alan adam teknolojiden anlamıyordur ya da afedersiniz kerizdir . Arkadaşım 800 liraya iphone 6 aldı 1-2 yıl önce . O fiyatlara güzel iş yapar .

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Merhabalar. Merak ettiğim bir şey var. Xiaomi veya One Plus gibi harika markalar var bunun dışında Samsung ve Huawei gibi dev markalar da var. Bunlar android telefonlar üretiyorlar. Aslında baktığınızda Samsung panel üretimi konusunda gayet iyi Huawei ağ konusunda iyi. Fakat çıkardıkları telefonlar döneminde büyük sükse yaratmış olsalar bile bir zaman sonra unutulup çöpe atılıyor. Elimde doğru düzgün çalışmayan İphone 6 vardı ve 1400 liraya sattım. Kaç sene önceki telefon. Samsun’un veya Huaweinin o dönem telefonunu şimdi satmaya kalksam yüzüne bakan olmaz. Birinci konu bu

Diğeri de şöyle ki Apple şu anda 3 seri telefon çıkarıyor Alt Üst ve Büyük model olarak telefonlarını satışa çıkarıyor. Diğer markalar ise 50 tane farklı çeşit model ile yola çıkıyor Hatta şu sıralar bakıyorum da markalar bu karşılıklılığa çözüm için yeni markalar üretmekte bulmuş. Xiaomi Redmi gibi bunu neden yapıyorlar. Hiç anlamıyorum....
Vallahi bende anlamıyorum ama yine de kullanıyorum. Anlamamak kullanmama da mani değil. 8=)giggle~~

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi bende anlamıyorum ama yine de kullanıyorum. Anlamamak kullanmama da mani değil. 8=)giggle~~

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Bence markalar bu şekilde sınırlı sayıda model ile daha iyi geliştirme imkanları ile Apple ile gayet güzel yarışabilirdi

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Onu 1400 liraya iphone 6 alan .......'a sormak lazim. Gecen is yerinde bir stajerim var iphone 5s kullaniyordu telefon dagilmis, para biriktirdi biriktirdi gitti 1400 liraya iphone 6 aldi, ona 1400 verene kadar note 7 alsaydin en ezindan yeni dedim, yok abi yaa iphone bu diyo. İphone da kullandim ama bu kadar saplanti yapan nedir bende cozemiyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alibaykus1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali baykuş
Cihazım
Redmi S2
Konular
1
Bence android telefonlar sürekli aynı fiyat segmentinde çıkıyo ios telefonların yeni modellerde sürekli fiyatı artıyo
İphonelar hep üst segmet android te farklı farklı birsuru segment var

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
Yazılımdan başka bir neden göremiyorum. İki işletim sisteminin en büyük farkı yazıldığı diller. Bu da en sağlam donanıma sahip android telefonun bile ne yaparsa yapsın ios kalitesine çıkmasını engelliyor. Google pixel dahil.

moshmec

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
maddi sebepler yüzünden iphone x ve iphone 11 imi verip 2 adet rn8p aldım... Şuan iphone 6s plus 128 bulursam onu alıcam bunu verip... O derecede de kötü bir cihaz bence... İkisi de genpa olan aynı anda kutuları açılan iki cihazın birisi eu rom birisi global rom... Bu kadar saçma birşey görmedim.. işte bence sebebi bunun gibi etkenler... Yanı sıra da tabiiki tartışmasız ios üstünlüğü.. bu arada yazılım işleri ile uğraşmaktayım, ios android nedir çok çok iyi bilirim ve hatta ikisi için de markette bir dönem uygulamam satışta idi... Yani az çok anlatım yazılım donanım işlerinden... iosun cihazlar pahalı gibi gözükse de uzun vade de emin olun android cihazlar daha pahalıya geliyor..

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bu konu uzar ya insan nankördür, lüksün sınırı yoktur ego denilen şey sürekli tatmin edilmek ister gösteriş...
Adının çıkmışsa ona inemez dokuza :)
Bilgisizlik...

Sıralayabiliriz daha ya :))

Üst Alt