- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mİ5 PRİME
- Konular
- 18
Merhabalar. Merak ettiğim bir şey var. Xiaomi veya One Plus gibi harika markalar var bunun dışında Samsung ve Huawei gibi dev markalar da var. Bunlar android telefonlar üretiyorlar. Aslında baktığınızda Samsung panel üretimi konusunda gayet iyi Huawei ağ konusunda iyi. Fakat çıkardıkları telefonlar döneminde büyük sükse yaratmış olsalar bile bir zaman sonra unutulup çöpe atılıyor. Elimde doğru düzgün çalışmayan İphone 6 vardı ve 1400 liraya sattım. Kaç sene önceki telefon. Samsun’un veya Huaweinin o dönem telefonunu şimdi satmaya kalksam yüzüne bakan olmaz. Birinci konu bu
Diğeri de şöyle ki Apple şu anda 3 seri telefon çıkarıyor Alt Üst ve Büyük model olarak telefonlarını satışa çıkarıyor. Diğer markalar ise 50 tane farklı çeşit model ile yola çıkıyor Hatta şu sıralar bakıyorum da markalar bu karşılıklılığa çözüm için yeni markalar üretmekte bulmuş. Xiaomi Redmi gibi bunu neden yapıyorlar. Hiç anlamıyorum....
Diğeri de şöyle ki Apple şu anda 3 seri telefon çıkarıyor Alt Üst ve Büyük model olarak telefonlarını satışa çıkarıyor. Diğer markalar ise 50 tane farklı çeşit model ile yola çıkıyor Hatta şu sıralar bakıyorum da markalar bu karşılıklılığa çözüm için yeni markalar üretmekte bulmuş. Xiaomi Redmi gibi bunu neden yapıyorlar. Hiç anlamıyorum....