- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@ByChaster kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım. Belki de fazla boş vaktiniz olmadığından düşündüklerinizle yazıya döktükleriniz birbiriyle uyuşmuyor. O zaman şöyle yapalım. Boş vaktiniz olduğunda daha düzgün ve anlaşılır bir şekilde yeniden yazışalım. Çünkü benim çok basit bir şekilde yazdığım şeyleri bunlar yanlış diyerek ortaya bir iddia atıyorsunuz ama bunu ispatlamak adına hiçbirşey yazmıyorsunuz. Yazdıklarınızdan anladığım tek şey, fazla boş vaktiniz olmadığı. Bilmiyorum belki sorun bendedir. Anlayan başka arkadaşlar varsa lütfen bana da anlatsınlar.
Ben de yanlışımdan biran önce döneyim.
Yada şöyle yapalım. Aynı şeyleri sanırım on kere falan yazdım ama bir kere daha yazayım. Ellerim bu yüzden yorulmaz. Siz bana şu cümlelerdeki anlamadığınız yada itirazınız olan cümleleri söyleyin, oradan yürüyelim.
Herşey ispatlı olduğu halde neyin peşindesiniz? Sizi hiç tanımıyorum ve isminizi de ilk defa görüyorum ama bana bir gıcığınız varsa bunu açık açık söyleyin, yazdıklarıma dil uzatarak değil. Defalarca evet yazdıklarım belki de yanlış olabilir, pillerin kimyası hakkında yeterli bilgim yok, verdiğiniz linkteki yazıyı da İngilizcem yeterli olmadığı için anlayamıyorum, buyrun neden yanlış olduğunu söyleyin ki ben de öğreneyim, diğer arkadaşları da yanlış bilgilendirmemiş olayım diyorum, doğru dürüst birşeyler ortaya koymuyorsunuz. Vaktiniz yoksa gidin işinizi yapın. Altından kalkamayacağınız şeyler yazıp insanların morallerini de bozmayın. Birşey yazıyorsanız da ya arkasında durun yada arkasında duramıyorsanız özür dilemesini bilin.
Ben de yanlışımdan biran önce döneyim.
Yada şöyle yapalım. Aynı şeyleri sanırım on kere falan yazdım ama bir kere daha yazayım. Ellerim bu yüzden yorulmaz. Siz bana şu cümlelerdeki anlamadığınız yada itirazınız olan cümleleri söyleyin, oradan yürüyelim.
- Ölçü aleti gösteriyor ki, G2 telefonlarda ekranda %100 uyarısı geldiği halde bile şarj akımı devam ediyor. Bunu ben ispatlayabiliyorum.
- 1.6A ile başlayan şarj akımı bu sırada 300mA'lere kadar düşmüş oluyor ve ekranda bunu gösteriyor. Bunu ben ispatlayabiliyorum.
- Telefon doldu uyarısı verdiği halde, yine ekrandaki pil simgesi üzerinde devam eden şarj animasyonu yaklaşık 55dk daha sürüyor ve bu sırada da 300mA'lere inmiş olan akım 100mA'lere kadar düşmüş oluyor. Bunu ben ispatlayabiliyorum.
- Telefondaki şarj animasyonu şarjın devam ettiğini söylüyor. Animasyon kesildiğinde, ölçü aletinden çekilen akım da kesiliyor. Yani bu andan itibaren şarj işlemi devam etmiyor. Sona eriyor. Telefon hiç şarj cihazına bağlı değilmiş gibi davranıyor. Bu süre zarfında da yani son 55dk lık süre boyunca da 330mAh'lik bir enerji depolanıyor. Bunu ben ispatlayabiliyorum.
Herşey ispatlı olduğu halde neyin peşindesiniz? Sizi hiç tanımıyorum ve isminizi de ilk defa görüyorum ama bana bir gıcığınız varsa bunu açık açık söyleyin, yazdıklarıma dil uzatarak değil. Defalarca evet yazdıklarım belki de yanlış olabilir, pillerin kimyası hakkında yeterli bilgim yok, verdiğiniz linkteki yazıyı da İngilizcem yeterli olmadığı için anlayamıyorum, buyrun neden yanlış olduğunu söyleyin ki ben de öğreneyim, diğer arkadaşları da yanlış bilgilendirmemiş olayım diyorum, doğru dürüst birşeyler ortaya koymuyorsunuz. Vaktiniz yoksa gidin işinizi yapın. Altından kalkamayacağınız şeyler yazıp insanların morallerini de bozmayın. Birşey yazıyorsanız da ya arkasında durun yada arkasında duramıyorsanız özür dilemesini bilin.