ByChaster' Alıntı:
Demek istedigim seyi tam olarak anlatamadim ben. Ya da sizanlamadiniz. Neyse ben bunu bos zamanimda daha uzun anlatirim.
Benim demek istediğim de bu. Siz farklı bir şeyden bahsediyorsunuz, ben farklı.
Ben cihazların şarj olma davranışlarından bahsediyorum. Nasıl şarj olduklarından, hangi evrelerde ne gibi değişiklikler olduğundan bahsediyorum. Bunu yaparken de elimdeki ölçü aletinin ekranında gördüklerimi, telefonumun ekranında gördüklerimi, ne kadar akım ile dolmaya başladığını, ne zaman şarj oldu uyarısı geldiğini, bundan sonra daha ne kadar şarj olmaya devam ettiğini yazıyorum. Telefonu akım kesilmeden şarj oldu uyarısını vermesiyle şarjdan çekmekle, akım kesildikten sonra şarjdan çekmek arasında 330mah daha enerjinin kullanılabildiğini yazıyorum. Çünkü bunu görüyorum ve sizlere de gösteriyorum.
Bazı arkadaşlarımızın benim telefon hemen %99'a düşüyor, sizinki niye 20-25dk sonra düşüyor diye pillerinde bir sorun olduklarından şüphelenmeye başladıkları için, bunun nedeni hakkında yazmaktan artık gına geldiği için bu yazıyı hazırladım.
Eğer yanlış birşeyim varsa daha doğrusu kendimden değil ölçü aletinin söylediklerini yazdığım için, ölçü aletinin yanlış birşeyi varsa, ve siz de ölçü aletinin niçin böyle bir yanlış yaptığını açıklayabiliyorsanız başım üzere. Beni tanıyan herkes böyle konularda geri adım atmaktan, özür dilemekten çekinmediğimi bilir. Yeter ki bana beni inandıracak mantıklı, delillere dayanarak gelin. Bunu ben de bileyim, diğer arkadaşlar da bilsinler.