- Adım
- Baskan
- Cihazım
- Redmi 5Plus
- Konular
- 0
iyi de kalıcı twrp olmuyor mu bu yani ?
maya tutmamıştır rootlu değil mi cihaz?sadece magisk manager yüklü değil demi ?Merhaba, Bende Magis yüklü ama yinede bazen twrp siliniyor. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan varmı?
Fastboot ta mı deniyorsunuz?herşeyi adım adım yapmama rağmen cihaz yeniden başlatılıyor diyip fastbootta kalıyor nedeni nedir
fastboot'ta ve cihaz açıkken denedim olmuyor (cihaz acıkken program telefonuı otomatık fastboota kadar getiriyor ama fastboot'ta herhangi yazma işlemi olmuyor sadece o şekilde duruyor cihaz.) şarjım %20 bi alakası var mı şarjla?Fastboot ta mı deniyorsunuz?
hocam driverlarınızı kontrol edin fastboot mode da cihazınız aşağıdaki gibi mi görünüyor?driveri yüklememe rağmen cihazı fastboot yerinde bilgisayar tanımıyor
hayır ünlem şeklinde bi uyarı var başındahocam driverlarınızı kontrol edin fastboot mode da cihazınız aşağıdaki gibi mi görünüyor?
o ünlem işareti eksik driver olabilir hocamhayır ünlem şeklinde bi uyarı var başında
bu arada sorunu çözmekle uğraşmadım direkt laptoplta hazırdı ondan kurulum yaptım