ben aşağıdaki işlemle çözmüştüm,sizde deneyin istersenizarkadaşlar twrp bende şifreligarip yazılar var bunu nasıl düzeltirim
Tekekkur ederim deneyecegimben aşağıdaki işlemle çözmüştüm,sizde deneyin isterseniz
1) TWRP yi açın.
2) Advanced menüsüne girin.
3) ADB Sideload seçeneğini seçin.
4) Üst kısımda ki 2 seçeneği seçin ( Dalvik ve Cache temizlemek için bazen ROOT için sorun olabiliyor hiçbir veriyi silmez merak etmeyin ).
5) Alt kısımda ki sürgüyü kaydırın ve cihazı PC ye bağlayın.
6) Minimal ADB vb. bir araç ( Minimal ADB ) ile şu komutu girin "adb sideload dosya-adi.zip" ( tırnak işaretleri "" olmadan ).
7) Cihazda işlem başlayacaktır işlem bitene kadar bekleyin ve cihazı yeniden başlatın
6 maddedeki dosya adına ne yazılacak?Tekekkur ederim deneyecegim
Cc9 pro nerden bulabilirim ve fiyat nedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_minote10micc9pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Xiaomi Mi Note 10 / CC9 Pro - 3.3.1-1118 Android Pie
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yüklemek istediğiniz dosya adını birebir yazmalısınız ben magisk yüklemek istiyordum root yapmak için o yüzden tam ismini yazdım MagiskR meselaTekekkur ederim deneyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6 maddedeki dosya adına ne yazılacak?
Merhaba metehannn, sorununuzu çözebildiniz mi?Merhaba arkadaşlar , mi note 10 kullanıcısıyım bugün magisk den gelen güncelleme mevcut yüklemek için tıklayın mesajına tıklayıp güncellemeyi yükledim keşke yüklemeseydim . cihazım kapandı ardından fastboot açıldı ve fastboot da kaldı , cihazı fastboot dan çıkarmayı başardım ancak bu sefer de cihaz açılmıyor miui logosunda 1 saate yakın durdu hiçbir şekilde ilerlemiyor . Twrp üzerinden işlem yapamıyorum dm verify encrypt daha önceden flashlamış olmama rağmen kaybolmuş twrp üzerinden dosyalara erişemiyorum bu yüzden twrp üzerinden magisk kaldıramıyorum , adb ile magisk uninstall dosyasını flashlamayı denedim ancak bu sefer de cihazda invalid zip file hatası verdi . 2 orangefox recovery ve bu sürümle beraber 2 twrp sürümü kullandım ancak elim kolum bağlı twrp de hiçbir şekilde dosya isimleri görüntülenmiyor , cihazı sıfırlamak dışında yapabileceğim bir şey kalmadı sanırım , okuyan yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.