- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
eyvallah hocam. öyle yaparımeu bu aralar sıkıntılı bende masıke donecem bılgıne
eyvallah hocam. öyle yaparımeu bu aralar sıkıntılı bende masıke donecem bılgıne
Global kararlı mı? Yoksa EU mu hocam?Yeni guncelleme geldi v11.0.5.0 bu versiyonun ota bağlantı linki varmı
Kararlı kardeşim en son v110.4.0 versiyonunu yamistimGlobal kararlı mı? Yoksa EU mu hocam?
Hocam kamerada foto çekince ön izleme yapamıyorsunuz. Sadece ingilizce dilinde destekliyor masik 8.2de bug var maalesefEvet dostum global sürümde öyle sıkıntılar var ben Masik 8.2 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim batarya ve stabilize konusunda çok başarılı ram tüketimide çok iyi. %20-35 arası boş ram oluyor.
Tüm android 10 larda aynı sorun var Masik'e özel bir sorun değil...Hocam kamerada foto çekince ön izleme yapamıyorsunuz. Sadece ingilizce dilinde destekliyor masik 8.2de bug var maalesef
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur hocam ama arkadaşa stabil demişsiniz yaa belki böyle bişey istemiyor arkadaş android pie kullanir bu durumu bilirse diye yazdımTüm android 10 larda aynı sorun var Masik'e özel bir sorun değil...
Stabil demek akıcı problemsiz demek Masik rom'uda özel bir şey değil dediğim gibi Android 10 Global rom'larda bile bu sıkıntı var.Doğrudur hocam ama arkadaşa stabil demişsiniz yaa belki böyle bişey istemiyor arkadaş android pie kullanir bu durumu bilirse diye yazdım
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi