tüm veriler silinecek mi ve google hesabınızı not edinMi flash ile direk flashlasam android 8.1 üzerine sorun olurmu? 8.1 beta sürümü dosya seçmede yuklemiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kuran arkadaşlar mobil veri olayını test edebilirler mi sorun yaşayanlara bilgi vermek için...
Kuran arkadaşlar mobil veri olayını test edebilirler mi sorun yaşayanlara bilgi vermek için...
merhaba bende betaya geçenlerdenim. her zaman bulunduğum noktalarda bariz hat sorunları sıfırlandı ve gördüğüm kadarıyla tam ekran görünümünde ana ekrana dönüş ve son uygulamalara dönerken olan hantallık gözle görülür şekilde düzelmiş. Performans güncellemesi yerinde diyebiliriz. bende ilk yaptığımda güncelleme hatasıyla karşılaştım. XiaoMiTool uygulaması ile global betaya o program sayesinde geçtim. Tabi orda bir önceki sürüm vardı ve yaptıktan telefon açıldıktan hemen sonra pie güncellemsini aldım ve telefondan an itibariyle keyif almaya başladım. Eğer telefondan keyif almayan varsa betaya geçip bir an önce keyif almalarını tavsiye ederim. iyi akşamlar
Evet o sıkıntıdan muzdarip çok kullanıcı var sağolasın...Dostum İzmir Güzelyalıdayım Vodafone hattım var bugün için herhangibir sıkıntısı yok kesinlikle. Global kararlıda ciddi sorunlar yaşıyordum çıkmak için uçak modu yapıp geri açıyordum ama şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Sağolasın çok iyi veri umarım böyle devam eder...Betaya ben de geçmiş bulunuyorum ve çok memnunum. Telefon 40 dk dır açık olsa da herhangi bir kopma vs olmadı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.