Güncellemeyi OTA'dan yaptığımızda veriler siliniyor mu ?Yeni güncelleme geldiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman otanın ne anlamı var ki silinmez hocam, full.zip de indirip kursanız yine silinmezGüncellemeyi OTA'dan yaptığımızda veriler siliniyor mu ?
Teşekkürler hocam. O zaman ben de kurayım.O zaman otanın ne anlamı var ki silinmez hocam, full.zip de indirip kursanız yine silinmez
Stabil sürüme Android 9 güncellemesi gelince Beta android 9 romuna geçiş yapabilirsinizResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Guncellemeyi xiaomi sitesinden indirip, kurmaya çalıştım. Bl kilidi kapali. Acaba sorun nedir?
Birde otadan bakinca guncellene yok. Beta guncellemesini otadan direk nasil alabilirim?
Stabil sürüme Android 9 güncellemesi gelince Beta android 9 romuna geçiş yapabilirsiniz
Global beta android 8.1 sürümüne geçiş yapıp ,otadan android 9 kurmayı deneyebilirsiniz.
Son sürüm android 8.1 global beta;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizdeki stabil sürüm 8.1 olduğu için güncelleyici ile Global beta android 9 a geçiş yapılmıyor.Sorularim belki sıkabilir ama en son rom deneme islemlerini android 4.3 sürümü varken denemistim.
- Simdi tam olarak anlamadim. Normalde önce betaya geçilip sonra stabile geçilmez mi? Yoksa once 8.1 betaya geçip sonra 9 betaya mi geçiliyor? Yani betadan betaya mi sadece geçiş yapılıyor?
- android 8.1 stabil zaten yüklü, ondan direk android 9 betaya geçemez miyim? Hatada recocery güncellemesi için yanlış android sürümü fastboot modunda deneyin gibi birşeyler yazıyor. Yani xiominin kendi programıyla bl açmadan flaslasam acaba sorun olur mu?