9.1.24 olan developer romu sanırım.Link verebilir misin xiaomin kendi sitesinde bulamadım
9.1.24 sürümü Android Pie. Ben az sonra yükleyeceğim. Araştırmalarıma göre herhangi bir sıkıntı yok.Hocam MİUİ Rom sitesinde 9.1.24 son sürümü var güncel olarak birşey merak ediyorum bu rom 9.2.14 acaba herhangi bi sorun çıkarır mı ve aradaki farkları nelerdir
Bende 9.1.24 kurulu beta oreo fakat pie değil9.1.24 sürümü Android Pie. Ben az sonra yükleyeceğim. Araştırmalarıma göre herhangi bir sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yükleyeceğimi bulamadım. Güncelleme uygulamasında paket seçme yok. Yardımcı olabilecek var mı ?
Valla hiçbir fikrim yok fakat bunu kendi güncelleyicisi ile kurabiliyor muyuz acaba? Birde aklınızda bulunsun herşey siliniyorBen siteden indirmiştim ama 9.1.24 sürümü maalesef Oreo imiş. Şimdi ben konudakini indirsem kurabilir miyim yoksa hata mı verir ?
Valla hiçbir fikrim yok fakat bunu kendi güncelleyicisi ile kurabiliyor muyuz acaba? Birde aklınızda bulunsun herşey siliniyor
Twrp ile kurulurHer şeyin silindiğini biliyorum ki az önce silindi zaten. Pie sürümünü de indiriyorum. Bir deneyeceğim ama kurulacağını sanmıyorum.
O zaman hiç uğraşmayayım. Pie'ın ne zaman betaya sunulacağı hakkında herhangi bir bilgi var mı ?Twrp ile kurulur