Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcam[Android 9+] Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered [STABİL] [GÜNCEL] [TÜRKÇE]
Eski veya yeni, kullandığım tüm Gcam versiyonlarında bu sorun vardı ve devam ediyor. Otomatik Beyaz Dengesini aktif etmek bazı durumlarda işe yarayabiliyor. Onun haricinde yapabileceğiniz tek şey, fotoğrafı çektikten sonra Google Fotoğraflar'da düzenlemeyi açıp renklerle oynamak. Tonlama ve cilt tonu ayarını hafif sola kaydırarak fotoğrafa bir daha bakmanızı öneririm. Ben genelde öyle yapıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered!!!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Parrot ve ekibinin düzenlediği CFG'yi ufak değişiklikler ile daha kullanışlı hale getirdim.
Config dosyalarını;
"Aygıt Belleği/ConfigsCamera7" klasörüne eklemeniz gerekmektedir.
ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, Google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu versiyonda Google Fotoğraflar'ı etkinleştirme ayarı bulunmamaktadır. Çektiğiniz fotoğrafın üzerine tıkladığınızda size hangi uygulama ile açmak istediğinize dair seçenek sunmaktadır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Google Kamera 7.3.020 v8 Remastered!!!
Parrot ve ekibinin düzenlediği CFG'yi ufak değişiklikler ile daha kullanışlı hale getirdim.
Config dosyalarını;
"Aygıt Belleği/ConfigsCamera7" klasörüne eklemeniz gerekmektedir.
ı yükleyin. Özellikle Google Camera 7, Google fotoğraflar uygulaması ile entegre çalışıyor.
• Portre modunda çektiğiniz fotoğrafların arka bulanıklığının derecesini ayarlayabilirsiniz.
• Çektiğiniz ağır çekim videonun istediğiniz yerini ağır çekim istediğiniz yerini ise normal çekimde bırakabilirsiniz.
• Lens bulanıklığı modunda çektiğiniz resmin odak noktasını değiştirebilirsiniz.
• Fotoğraf düzenleme modundaki "Otomatik" ayar ile güzel renk tonları elde edebilirsiniz.
Not: Bu versiyonda Google Fotoğraflar'ı etkinleştirme ayarı bulunmamaktadır. Çektiğiniz fotoğrafın üzerine tıkladığınızda size hangi uygulama ile açmak istediğinize dair seçenek sunmaktadır.