Stabil olarak çıkan son paylaştığım dosya ile aynıv7 stabil versiyon çıktı sonunda.
7.4 üzerine çalışmayacaklarmış. Telegram'da v7'nin açıklamasına şunu iliştirmişler:Stabil olarak çıkan son paylaştığım dosya ile aynı
hocam. 7.4 çıktığı için bu sürüm artık geliştirilmeyecek sanırım. 7.4e yoğunlaşan çalışmaları bekleyeceğiz
7.3 içinde aynısını söylemişti hocam. Biraz baskıdan sonra 7.4 sürümünü yayınlar7.4 üzerine çalışmayacaklarmış. Telegram'da v7'nin açıklamasına şunu iliştirmişler:
"7.4.104'e gelince, Google Kameraların bu sürümü üzerinde çalışmayı bile planlamıyorum. Perdede, videoda 4K açmak / kapatmak uğruna yeni bir sürüme geçme arzusu yoktur." (Google Translate)
Google Kamera uygulamalarının geliştirildiği Telegram grup adları, isimlerini linksiz paylaştığım halde forum mesajımdan silindi. Bilmediğimden soruyorum, neden yasak? @ OttomanGcam [Android 9+] Google Kamera 7.3.020 v7 Remastered [STABİL] [GÜNCEL] [TÜRKÇE] konusundaki mesajınız silindi. Sebep: Telegram kanal adı ya da linki paylaşmak yasaktır.
Yasak olduğunu anladım. Ben sebebini soruyorum.Hocam yasak olmasa ben paylaşabilirdim bunun farkındasınız değil mi?
Forum düzenini sağlamak için bazı belirleyici kurallar olmak zorunda hocam.Google Kamera uygulamalarının geliştirildiği Telegram grup adları, isimlerini linksiz paylaştığım halde forum mesajımdan silindi. Bilmediğimden soruyorum, neden yasak? @ Ottoman
Şu an kullandığım ayarlarda renk tonu ile bir sorun yaşamıyorum hocam. Ton konusunda sorun yaşayan arkadaşlar tabi ki dehaze değerini 0 yaparak kullanabilirler.@ Glorious
Daha önce paylaştığım muhabbet kuşu testini ödünç bir Redmi Note 7'ye Parrot v7 yükleyerek denedim. Dehaze değeri 1 iken yine aynı kontrast sorunu meydana geldi. Dehaze'yi sıfır yapınca düzeldi. Önemli bir faydası yoksa dehaze değerini sıfır yapmakta fayda var. Bilgilerinize.