Hocam mı not 3 için gcam linki alacaktm twrp root vs var ama önce arkadaş sağolsun link attm fakat paket ayristirmada hata verdiTam olarak neyi anlatmak istediniz hocam?
v8 sürümünde sorun var bende de. Kamerayı açtığımda ekranda bir git-gel oluyor. v7 sürümünü kullanıyorum bu sebeple.Abi redmi note 9 a yükledim takılıyor parrotunfa aynı stabil yokmu gcam redmi note 9 için
Redmi Note 9 için stabil çalışan bir sürüm çıkarmadı Parrot. Farklı geliştiricilerin çıkardığı sürümleri deneyebilirsiniz hocam.Abi redmi note 9 a yükledim takılıyor parrotunfa aynı stabil yokmu gcam redmi note 9 için
XML uyumlu dosyayı kurduysanız, CFG dosyasını ana konuda yer alan klasöre kopyalamanız yeterli fakat remastered sürümü kurduysanız config desteği yok.XML Dosyasını nasıl aktif edecez ?
Remastered kurmuştum ondanmış demek teşekkür ederim ilginiz için RN7 için 48 MP aktif edebiliyor muyuz google camerada telefonumda root yok ?XML uyumlu dosyayı kurduysanız, CFG dosyasını ana konuda yer alan klasöre kopyalamanız yeterli fakat remastered sürümü kurduysanız config desteği yok.
Maalesef aktif edemiyoruz hocam. Geliştiriciler RN7 için böyle şeylere mod yapmıyorlarRemastered kurmuştum ondanmış demek teşekkür ederim ilginiz için RN7 için 48 MP aktif edebiliyor muyuz google camerada telefonumda root yok ?