- Adım
- Cem
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 18
Güncelleme gelmişti Telefon android 10 olmuş ben 9 u denedim ondan olmadı büyük ihtimalleDoğru link indirdiğinizden eminmisiniz?
Güncelleme gelmişti Telefon android 10 olmuş ben 9 u denedim ondan olmadı büyük ihtimalleDoğru link indirdiğinizden eminmisiniz?
Geçen gün de bir kişi o şekil denedi. Lütfen dikkat edelim hocam. Brick olabilir telefonGüncelleme gelmişti Telefon android 10 olmuş ben 9 u denedim ondan olmadı büyük ihtimalle
Aynı sürüm için root yaptım bu konu sayesinde. İşlemler doğru olur ise sıkıntı yaşamıyorsunuz. Zorlandığınız yer var ise söylerseniz yardımcı olabilirizmerhaba, ben endonezya rom global 11.0.2.0 kullanmaktayım. fastboot yöntemi ile yüklemiştim, gelen güncelleme ile android 10 oldu. şimdi cihazıma twrp+root kurulumu yapmak istiyorum. herhangi bir custom rom atmak için değil daha çok dolby, v4p tarzı uygulamalar için istiyorum.
eskiden konularda cihazların çok çabuk brick olduğu yazıyordu, bir süre foruma girmedim ve root konuları artmış. riskin bir kısmının kalktığını düşünmeye başladım. benim cihazın sürümüyle illa ki root+twrp işlemleri yapan arkadaş olmuştur. beni bilgilendirebilirlerse mutlu olurum.
Aynı sürüm için root yaptım bu konu sayesinde. İşlemler doğru olur ise sıkıntı yaşamıyorsunuz. Zorlandığınız yer var ise söylerseniz yardımcı olabiliriz
Birinci sayfada, birinci spoiler altında " Sürücüler"kullandığınız adb driver, mtk driver için linkleri göremedim, yardımcı olur musunuz ?
muhammed540 kera706
adb driver bunun içinde kurulu olarak mı geliyor acaba? çünkğ telefon bağlı değilken kurdum, pcye res attım ve adb - redmi note 8 olarak ayrı gözükmemekte.Birinci sayfada, birinci spoiler altında " Sürücüler"
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evetadb driver bunun içinde kurulu olarak mı geliyor acaba? çünkğ telefon bağlı değilken kurdum, pcye res attım ve adb - redmi note 8 olarak ayrı gözükmemekte.
bende daha gecen kurdum endoneya icin twrp root bi sıkıntı yokadb driver bunun içinde kurulu olarak mı geliyor acaba? çünkğ telefon bağlı değilken kurdum, pcye res attım ve adb - redmi note 8 olarak ayrı gözükmemekte.