Rehber Android 9/10/11 için Twrp+Root+Backup+Restore

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
merhaba, ben endonezya rom global 11.0.2.0 kullanmaktayım. fastboot yöntemi ile yüklemiştim, gelen güncelleme ile android 10 oldu. şimdi cihazıma twrp+root kurulumu yapmak istiyorum. herhangi bir custom rom atmak için değil daha çok dolby, v4p tarzı uygulamalar için istiyorum.

eskiden konularda cihazların çok çabuk brick olduğu yazıyordu, bir süre foruma girmedim ve root konuları artmış. riskin bir kısmının kalktığını düşünmeye başladım. benim cihazın sürümüyle illa ki root+twrp işlemleri yapan arkadaş olmuştur. beni bilgilendirebilirlerse mutlu olurum.

birde en çok merak ettiğim şey cihaz neye göre brick oluyor, bu sorunun cevabını merak ediyorum. ilk zamanlar kimisi başarılıyla twrp root yaparken diğer kullanıcının cihazı brick oluyordu.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
merhaba, ben endonezya rom global 11.0.2.0 kullanmaktayım. fastboot yöntemi ile yüklemiştim, gelen güncelleme ile android 10 oldu. şimdi cihazıma twrp+root kurulumu yapmak istiyorum. herhangi bir custom rom atmak için değil daha çok dolby, v4p tarzı uygulamalar için istiyorum.

eskiden konularda cihazların çok çabuk brick olduğu yazıyordu, bir süre foruma girmedim ve root konuları artmış. riskin bir kısmının kalktığını düşünmeye başladım. benim cihazın sürümüyle illa ki root+twrp işlemleri yapan arkadaş olmuştur. beni bilgilendirebilirlerse mutlu olurum.
Aynı sürüm için root yaptım bu konu sayesinde. İşlemler doğru olur ise sıkıntı yaşamıyorsunuz. Zorlandığınız yer var ise söylerseniz yardımcı olabiliriz

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
Birinci sayfada, birinci spoiler altında " Sürücüler"
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
adb driver bunun içinde kurulu olarak mı geliyor acaba? çünkğ telefon bağlı değilken kurdum, pcye res attım ve adb - redmi note 8 olarak ayrı gözükmemekte.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54

zafer1015

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
8
adb driver bunun içinde kurulu olarak mı geliyor acaba? çünkğ telefon bağlı değilken kurdum, pcye res attım ve adb - redmi note 8 olarak ayrı gözükmemekte.
bende daha gecen kurdum endoneya icin twrp root bi sıkıntı yok

merakci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rami
Cihazım
-
Konular
40
selam, daha demin cihazıma twrp+root işlemlerini başarıyla yükledim. kafamda ufak sorular kaldı.

magisk hide işlemini yapmamız kesinlikle gerekli midir? gerekli değilse ne işe yarar?
cihazıma ota üzerinden güncelleme gelecek mi? gelmeyecekse güncellemeler nasıl gerçekleşecek?
istediğimiz her magisk modülünü yükleyebilir miyiz? yoksa dikkat etmemiz gereken şeyler var mı?

Üst Alt