- Adım
- M
- Cihazım
- Samsung s20 FE
- Konular
- 353
twrp_ifelixit_Begonia__10.zip indirme link nerde
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
twrp_ifelixit_Begonia__10.zip indirme link nerde
Telefonun rootlu olması, sürüm yüklemek için hiç engel teşkil etmiyor. Güncellemeyi normalde olarak yapa bilirsiniz. Yada aynı sürümü indirip twrp üzerinden kura bilirsiniz. Bl kilidi kapanmaz.Telefonum rootluyken twrp üzerinden cihazı sıfırladım şuan root gözükmüyor. Android 10 sürümüne nasıl güncelleyiyim ve bootloader kilidi açık kalır mı acaba ?
bu dosya yok, önceden olmazdı gene yokSiz rehberi doğru kullanmıyorsunuz.
İyi ki cihazınızı son cümlede söylemişsiniz. Çünkü bu yöntem note 8 pro için.Merhaba,
Ellerinize sağlık hocam. Şimdi bu root olaylarında yeniyim. Nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok. Geçenlerde telefonuma Hindistan romu yükledim.
Sormam gereken bir kaç şey var.
Telefonumda bootloader kilidini Hindistan romu atmak için açmıştım. Kilit açık.
1- Root öncesi TWRP'yi kurmak zorunda mıyım?
2- Tüm bu işlemlerde telefonun brick olma durumu var mıdır?
3- Konu ile alakasız ama Root ile neler yapabilirim? Forumda öyle bir göz attım ama pek birşey bulamadım?
Yukarıda bahsettiklerim belki sorulmaması gereken sorulardır ama yeni başladım bu işlere. Geçen aya kadar iOs kullanıcısıydım.
Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler.
Cihaz: RedMi Note 9S (Hindistan Romu Yüklü)
Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra cihaza herhangi bir harici uygulama mağazası mı geliyor yoksa 3. şahıslar tarafından yapılan yazılımları herhangi bir güvenlik önlemine vs. takılmadan yükleyebiliyor muyuz?İyi ki cihazınızı son cümlede söylemişsiniz. Çünkü bu yöntem note 8 pro için.
Sizin cihaz için adımlar:
1- Bu konudaki twrp'yi yükleyin
Recovery - [MIUI 12 Destekli] Redmi Note 9s - Twrp 3.3.1-0530 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...forum.miuiturkiye.net
2-Daha sonra ekte verdiğim zip dosyasını telefona atıp twrp'den install bölümünden yükleyin
Root ile neler yapılabilir:
- Dolby yükleyebilirsiniz bu sayede ses kaliteniz ciddi seviyede artar
- Edxposed modülü yükleyerek cihazınızın görünümü değiştirebilirsiniz
- Cihazınız için üretilen çeşitli modları yükleyebilirsiniz vb.
- Aslında her gün geliştiriciler root ile yapılabilecek bir sürü şey yapıyorlar yani yapilabileceklerin sınırı yok
Cihaza sadece magisk uygulaması geliyor. Herhangi bir harici mağaza yüklenmesi olmazTüm bu işlemleri yaptıktan sonra cihaza herhangi bir harici uygulama mağazası mı geliyor yoksa 3. şahıslar tarafından yapılan yazılımları herhangi bir güvenlik önlemine vs. takılmadan yükleyebiliyor muyuz?
Teşekkür ederim hocam.Cihaza sadece magisk uygulaması geliyor. Herhangi bir harici mağaza yüklenmesi olmaz