Rehber Android 9/10/11 için Twrp+Root+Backup+Restore

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Bir kaç zamandı böyle. Buna rağmen çalışıyor. Şimdilik boş verin. Tüm romlarda böyle geçiyor. Google korunmasını artırmıştır.
Rootu kaldırmak için ne yapmak gerekiyor ve ayrıca google play sertifikası geri gelir mi acaba

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Root kaldırmak için uninstall.zip flaşlamak gerekiyor. Bununla sertifika geri gelmez. Geri gelmesi için bl kilidini kapatmak gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak bazen unistall.zip flaşlayan zaman telefon bootloop oluyor. Bootloop olursa kendi sürümünden yani halihazırdaki kurulu olan sürümün aynısını indirip, dosya içinden boot.img klasörünü sd atmak, sonra twrp ya gidip, boot.img flaşlamak lazım. Twrp da install basıp img seçiyoruz, ardından boot.img seçiyoruz, ardından boot bölümünü seçip kuruyoruz.

Son düzenleme:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Root kaldırmak için uninstall.zip flaşlamak gerekiyor. Bununla sertifika geri gelmez. Geri gelmesi için bl kilidini kapatmak gerekiyor.

Ancak bazen unistall.zip flaşlayan zaman telefon bootloop oluyor. Bootloop olursa kendi sürümünden yani halihazırdaki kurulu olan sürümün aynısını indirip, dosya içinden boot.img klasörünü sd atmak, sonra twrp ya gidip, boot.img flaşlamak lazım. Twrp da install basıp img seçiyoruz, ardından boot.img seçiyoruz, ardından boot bölümünü seçip kuruyoruz.
Teşekkür ederim

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
Teşekkür ederim
Merhaba

Merhaba diğer yeri de yeşil tik yaptım fakat hala netlik gelmedi google playde

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-23-13-44-37-418_com.XiRTFFfFfd.zXA.b.jpg
    Screenshot_2020-07-23-13-44-37-418_com.XiRTFFfFfd.zXA.b.jpg
    257,9 KB · Görüntüleme: 7

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Merhaba

Merhaba diğer yeri de yeşil tik yaptım fakat hala netlik gelmedi google playde
O vizual olarak yeşil. edxposed ile mi yaptınız öyle mi? Görüntü olarak yeşil. Ben de de yeşil her ikisi, ancak ne yaptıysam olmadı. Hatta cihaz play storda sertifikalı olduğu takdirde yine Netflix normalde olduğu gibi gelmedi.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
54
O vizual olarak yeşil. edxposed ile mi yaptınız öyle mi? Görüntü olarak yeşil. Ben de de yeşil her ikisi, ancak ne yaptıysam olmadı. Hatta cihaz play storda sertifikalı olduğu takdirde yine Netflix normalde olduğu gibi gelmedi.
sertifikiya nasıl yaptınız peki note 8 pro cihazım var hala miui 12 update almadı acaba sertifika yok diye mi almadı diye merak ediyorum

evet xposed ile yaptım

Savaturkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
REDMI NOTE8 PRO
Konular
2
Merhaba arkadaşlar,
Benim telefonumda Android 9 yüklü ve TWRP ile Data kısmını yedekledim. Şimdi Android 10 yükleyip Data'dan Geri yükle ile işlem yaparsam bilgilerim geri gelir mi? Kafamda bazı soru işaretleri var da ne dersiniz?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Merhaba arkadaşlar,
Benim telefonumda Android 9 yüklü ve TWRP ile Data kısmını yedekledim. Şimdi Android 10 yükleyip Data'dan Geri yükle ile işlem yaparsam bilgilerim geri gelir mi? Kafamda bazı soru işaretleri var da ne dersiniz?
Android 9 aldığınız data android 10 iyi çalışmaz. Çok ihtimal Geri yükle hata verecek

Üst Alt