Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Serhat190301

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
Ixomi mi 6
Konular
5
mi 6 pie geri çekmiş galiba

fiesta1453

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muslim
Cihazım
htc desirehd
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar.Hafta başı telefona gelen güncellemeyi indirip kurdum.Herhangi bir veri silinmedi.Lakin bazı sıkıntılar ortaya çıktı.Görsel olarak birdeğişiklik yok.Fakat kasılmalar mevcut.Geri tuş geç tepki veriyor.Özellikle Whatsapp kullanımínda bu sorunu çokça görüyorsunuz.Wifi ve mobil internet seçenekleri geç tepki veriyor.Yetersiz SD alanı hatası veriyor, 70 gb boş alan olmasına rağmen.Kurulum için biraz daha bekleyin derim

volkanka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
VOLKAN
Cihazım
MI 6
Konular
0
En son sürüm global betadaysanız modül olmadan kuabiliyorsunuz. Bunun için

Mahferer arkadaşımızın alttaki mesajındaki talimatları uygulamanız yeterli. Stabil sürümde başarısız olduğu söyleniyor benim deneme şansım olmadı.

Üstad beta android 9 romu için şöyle bir şey söyleniyor;

"Öncelikle *#*#0610#*#* bu kodu yazın ve yeniden başlatmayın.

Sonra bu linkten (6.1 Oreo ve Pie Google Camera Apk (10.06.19)) Yazanı yani en üsttekini indirin 150 mb yaklaşık sonra bu apk yi telefona kurun ve yüklenen kamera uygulamasını açın açılmayacaktır. Daha sonra telefonu yeniden başlatın ve son kurulan camera uygulamasını tekrar açmaya çalışın açılacaktır.

Not : Twrp root bl kilidi gerektirmiyor sadece beta rom'un son versiyonuna sahip olmalısınız. "

Beta'da deneyen var mı? Olumlu sonuç alan varsa betaya dönüş yapacağım...

arslandogan005

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Merhaba. Android 9 geldikten sonra 2.alana geçişler ve tekrar 1.alana dönüş çok yavaşladı ve cihaz biraz kasmaya başladı. Çözümü var mı. Yada bi düzeltme gelirmi acaba?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Merhaba. Android 9 geldikten sonra 2.alana geçişler ve tekrar 1.alana dönüş çok yavaşladı ve cihaz biraz kasmaya başladı. Çözümü var mı. Yada bi düzeltme gelirmi acaba?
Android yükseltmelerinde, ilk sürümler bir çok hatayı barındırdığı için bunlar olağandır. Eğer kullanımınızda çok sıkıntı vermiyorsa bekleyin. Bir sonraki güncellemede mutlaka düzeltilecektir.

Microline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Arkadaşlar telefonu güncelleyemiyorum. Dosyayı yükle dedikten sonra şifre çözülüyor diyor daha sonra telefonu yeniden başlat seçeneği çıkıyor fakat başlat dememe rağmen telefonu yeniden başlatmıyor.twrp üzerinden denedim ondada error veriyor neden kaynaklanıyor olabilir.

yavuzcakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yavuz Çakar
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
1
Xiaomi Mi 6 6G/128GB cihazımda MIUI 10 V10.4.1 Kararlı güncellemesi sonrasında gözlemlediğim sorunlar:
1- Daha çok Ram tüketimi. (Devamlı kullandığım uygulamalarla cihazım 3.5 GB ile 3.7 GB arasında Ram kullanıyordu, bu değer şimdi 4.2 GB ile 4.7 GB)
2- LTE şebeke sorunu. (4G ve 4.5G yerine HSPA+ kullanılıyor.)
3- Cihazın kapalı olan Bootloader kilidi güncelleme sonrası kendiliğinden açıldı. (Cihazın açılış ekranında Unlocked yazıyor.)

Bunların dışında cihazda bir kasma, geçişlerde yavaşlama ve ısınma söz konusu değil.
Ayrıca, şarj animasyonu oldukça güzel olmuş, ben çok beğendim.

Son düzenleme:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular