Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Atillabattal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Allah sizden de razı olsun hocam teşekkür ederim :) Yalnız yedeklerinizi almayı unutmayın lütfen, çünkü tüm bilgi ve belgeleriniz sıfırlanacaktır. Bahsettiğim gibi Mi6 eşimin cihazı bu yöntemle sorunsuz geçiş yaptım, keza aynı şekilde benim Mi8 cihazım da beta romdan aynı yöntemle kararlıya dönüş yaptım. BL kilidi de kapalıydı ayrıca.
Betayada böyle geçiş yapmıştım ama kararlida aynı şekilde olurmu cevabını ariyordum,sizin msj'i gördüm.
Mi cloud'da yedekleme açık,formatladigim zaman felan iyi oluyor,hicbirseyle ugrasmadan herşey geliyor,ana ekran simgeler programlar tel.rehberi ayarlar vs vs vs fotolarda google fotograflarda yedeklemede olduğu için onlarda hepsi geliyor, hiç kayıpsız uğraşmadan halloluyor.
Bende beta'dayim,kararliyla bir fark yok ama güncelleme desteği bittiği için,telde haftalık yazmasın, kararlı yazsın muhabbetine yukliycem,pisikolojik yani

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Betayada böyle geçiş yapmıştım ama kararlida aynı şekilde olurmu cevabını ariyordum,sizin msj'i gördüm.
Mi cloud'da yedekleme açık,formatladigim zaman felan iyi oluyor,hicbirseyle ugrasmadan herşey geliyor,ana ekran simgeler programlar tel.rehberi ayarlar vs vs vs fotolarda google fotograflarda yedeklemede olduğu için onlarda hepsi geliyor, hiç kayıpsız uğraşmadan halloluyor.
Bende beta'dayim,kararliyla bir fark yok ama güncelleme desteği bittiği için,telde haftalık yazmasın, kararlı yazsın muhabbetine yukliycem,pisikolojik yani
Bende aynı kaygılarla geçtim hocam. Güncelleme desteği kesildiği için betada beklemenin bir anlamı yok diye düşündüm.

Sertip

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Miui
Cihazım
Xaoimi mi6
Konular
0

58f837690f25441840b8defd-jpeg.45977

Merhaba arkadaşlar [Android 9/Pie] Mi 6 için MIUI 10 Global Kararlı Rom ota yoluyla dağıtılmaya başlanıldı. Değişenleri aşağıya ekledim. Henüz güncellemesi telefona gelmeyen arkadaşlar için .zip dosyasını, temiz kurulum isteyen Fastboot dosyasını da konuya ekleyeceğim.

Merhaba arkadaşlar , Mi 6 Miui 10 Global Beta romu
Kurulum:

Global Stabil üzerinden .zip dosyası ile güncelleme yapabilir, romu yükleyebilirsiniz.
Fastboot üzerinden de yükleme yapabilirsiniz.
Not: Verilerinizi yedekleyin, MI Hesabınızın ve Google hesabınızın kullanıcı adı ve şifrenizi not edin açılışta soracaktır.

romyukleme-jpg.40853

Ekran Görüntüleri/Değişenler:
Android 9'a yükseltildi.

İndirme Bağlantısı :
Recovery

Fastboot
Eklenecek

VoLTE Aktif Etmek:
* #*#86583#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voLTE aktif olacaktır

VoWIFI Aktif Etmek:
* #*#869434#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voWIFI aktif olacaktır
Hocam yeni güncelleme ile telefonum acip kapatincaya kadar sarj olmuyor bu sıkıntıyı ceken var mi

omrcpn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
s4
Konular
1

58f837690f25441840b8defd-jpeg.45977

Merhaba arkadaşlar [Android 9/Pie] Mi 6 için MIUI 10 Global Kararlı Rom ota yoluyla dağıtılmaya başlanıldı. Değişenleri aşağıya ekledim. Henüz güncellemesi telefona gelmeyen arkadaşlar için .zip dosyasını, temiz kurulum isteyen Fastboot dosyasını da konuya ekleyeceğim.

Merhaba arkadaşlar , Mi 6 Miui 10 Global Beta romu
Kurulum:

Global Stabil üzerinden .zip dosyası ile güncelleme yapabilir, romu yükleyebilirsiniz.
Fastboot üzerinden de yükleme yapabilirsiniz.
Not: Verilerinizi yedekleyin, MI Hesabınızın ve Google hesabınızın kullanıcı adı ve şifrenizi not edin açılışta soracaktır.

romyukleme-jpg.40853

Ekran Görüntüleri/Değişenler:
Android 9'a yükseltildi.

İndirme Bağlantısı :
Recovery

Fastboot
Eklenecek

VoLTE Aktif Etmek:
* #*#86583#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voLTE aktif olacaktır

VoWIFI Aktif Etmek:
* #*#869434#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak voWIFI aktif olacaktır
benim telefonum serviste yazılım atıldı ve 9.5 e düşürüldü. güncelleme kontrol et deyincede . 10.3.4 olarak sürüm yükledi. kontrol edince 10.4 yok sistem güncellemede üç nokta tıklayıncada en son paketi indir. güncelleme ayarları yenilikler ve daha fazla seçeneği var yani güncelleme paketi seçin seçeneği yok ne yapmalıyım.

alhnesn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alihan
Cihazım
Mi 6
Konular
0
İyi günler mi 6 telefonumu android 9 a güncellemek istiyorum fakat bi sorun var
2 gün önce güncelleyiciye girdiğimde güncelleme var gözüküyordu fakat evde olmadığımdan dolayı indirmemiştim
Şimdi evdeyim ve güncellemeleri kontrol et dediğimde uygun güncelleme yok yazıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-07-24-19-44-38-982_com.android.updater.png
    Screenshot_2019-07-24-19-44-38-982_com.android.updater.png
    147,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2019-07-25-22-55-11-157_com.android.updater.png
    Screenshot_2019-07-25-22-55-11-157_com.android.updater.png
    248,9 KB · Görüntüleme: 26

ceyhanmehmethan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Xioamio mi 6
Konular
1
2 gün önce güncelleyiciye girdiğimde güncelleme var gözüküyordu fakat evde olmadığımdan dolayı indirmemiştim
Şimdi evdeyim ve güncellemeleri kontrol et dediğimde uygun güncelleme yok yazıyor
Aynı sorundan muzdaribim, bu sorunun bir çözümü yok mu?

derkozero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer akbulut
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
4
Beyler android pie güncellemesini yaptıktan sonra bazen alttaki tuşlar(geri,son uygulamalar,orta tuş)basmamaya başladı.Sizde de aynı sorunla karşılaşan var mı?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furkangmrh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Üstad beta android 9 romu için şöyle bir şey söyleniyor;

"Öncelikle *#*#0610#*#* bu kodu yazın ve yeniden başlatmayın.

Sonra bu linkten (6.1 Oreo ve Pie Google Camera Apk (10.06.19)) Yazanı yani en üsttekini indirin 150 mb yaklaşık sonra bu apk yi telefona kurun ve yüklenen kamera uygulamasını açın açılmayacaktır. Daha sonra telefonu yeniden başlatın ve son kurulan camera uygulamasını tekrar açmaya çalışın açılacaktır.

Not : Twrp root bl kilidi gerektirmiyor sadece beta rom'un son versiyonuna sahip olmalısınız. "

Belki kararlı rom'da da olur.. Daha kararlı 10.3.4.0 kuramadım, kurunca deneyeceğim..

Global 10.4.1 de denedim açılmıyor hocam

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Aynı sorundan muzdaribim, bu sorunun bir çözümü yok mu?
güncelleme geri çekilmiş olabilir bekleyin arkadaşlar

Üst Alt