Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
Konuyu başından okuyabilirseniz nelerin değiştiğini, nelerin eklendiğini ayrıntılı bulabilirsiniz.

O.gun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Konuyu başından okuyabilirseniz nelerin değiştiğini, nelerin eklendiğini ayrıntılı bulabilirsiniz.
Cevabınız için teşekkürler. Okudum tüm sayfaları aslında. Ancak güncellemeyi tamamlayan biri, şu konularda olumlu bu şekilde değişimler olmuş bunlar gelmiş bunlar gitmiş tarzında yahut şarj daha iyi ya da daha kötü tarzında bilgilendirme yapabilir mi diye sormak istedim aslında.

Atillabattal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Hocam eşimde Mi6 var, beta romdaydı. Az önce bu konudaki V10.4.1.0 olanı indirip güncelleyici üzerinden sorunsuz geçiş yaptım. Ancak bütün bilgiler sıfırlanıyor, geçmeden önce yedek alınmasında yarar var. Geçen hafta da aynı yöntemle benim Mi8 i betadan kararlı roma geçirmiştim.
Hay Allah razı olsun sonunda biri deneyip cevap verdi,bende bu şekilde olup olmadığını arayıp duruyordum, gönül rahatlığıyla gecebilirim artık

lbatuhan.uzunl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan Uzun
Cihazım
Galaxy S10
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Galiba stabil android 9 da rootsuz Google cam kullanamıyoruz?

Atillabattal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atilla
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Cevabınız için teşekkürler. Okudum tüm sayfaları aslında. Ancak güncellemeyi tamamlayan biri, şu konularda olumlu bu şekilde değişimler olmuş bunlar gelmiş bunlar gitmiş tarzında yahut şarj daha iyi ya da daha kötü tarzında bilgilendirme yapabilir mi diye sormak istedim aslında.
Ben cevapliyim.global kararlı değil ama global beta dayım uzun süredir.kararlida olan tüm yenilikler bize aylarca önce gelmişti zaten, kullanıyorduk.o yüzden beta üzerinden aklımda kalanları yazayım;
Android 9 pie geldi.8'e göre bir fark yok gibi,zaten olmasını beklemiyordum olabilicek bütün herşey mui ile sağlanıyordu.
Bluetooth bağlantısında sorun yaşanıyor.anlik ses kopmaları felan,beta süresince hiç duzelmedi bu durum.kararlidada aynı şekilde devam ediyor.
Bildirimler değişti,mui ve android olarak.android olarak ayarlarsanız klasik android altyapısında görüntülenir,mui seçerseniz mui'nin kendi altyapısında.mui bildirim seçeneği daha güzel lakin çok sağlıklı degil, üst açılımda WhatsApp msj'i 2 kere görüntüleme gibi.android seçili oldugundada bazen bildirim sesi çıkmıyor.
Şarj animasyonu eklendi.
Ekran bölme daha iyi çalışıyor.ornek bir ekran TV açık,bir ekran WhatsApp açık olarak hatasizca kullanılıyor.
Telefon akıcılığı zaten hep iyiydi,hala iyi.dahada uçuyor kaçıyor durumu yok.
Pil konusuna gelirsek,bunun hakkında bir yorum yapamam,betada bir hafta iyi, diğer hafta kötü gidiyordu,her guncellemede değişiyordu.son betada iyi durumda,kararlida aynıdır heralde.
Kulaklık,ahize sesi felan aynı,bir değişiklik yok.kulaklik ve eko ayarı eklendi, işe yarıyor ses'e bayağı etki ediyor.ayarlar-ses içinde bulabilirsiniz.
Aklıma gelen bunlar...

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
WhatsApp'tan bildirim gelince bildirim çubuğundan mesajın içeriğini açınca görüntü değişmiş. Karanlık mod gelmiş.

Direnaj95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
0
Selamlar, 1.6 GB'lık güncellemeyi aldıktan sonra sanal klavyem kayboldu. Bu oldukça büyük sıkıntı yarattı, yardımcı olabilir misiniz? Telefonum Mİ6 128 GB Seramic.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
142
Selamlar, 1.6 GB'lık güncellemeyi aldıktan sonra sanal klavyem kayboldu. Bu oldukça büyük sıkıntı yarattı, yardımcı olabilir misiniz? Telefonum Mİ6 128 GB Seramic.
Hocam swiftkey kullanıyorsanız guncelleyin

Revolution06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi 12 8/256
Konular
7
Hay Allah razı olsun sonunda biri deneyip cevap verdi,bende bu şekilde olup olmadığını arayıp duruyordum, gönül rahatlığıyla gecebilirim artık
Allah sizden de razı olsun hocam teşekkür ederim :) Yalnız yedeklerinizi almayı unutmayın lütfen, çünkü tüm bilgi ve belgeleriniz sıfırlanacaktır. Bahsettiğim gibi Mi6 eşimin cihazı bu yöntemle sorunsuz geçiş yaptım, keza aynı şekilde benim Mi8 cihazım da beta romdan aynı yöntemle kararlıya dönüş yaptım. BL kilidi de kapalıydı ayrıca.

Üst Alt