Cevabınız için teşekkürler. Okudum tüm sayfaları aslında. Ancak güncellemeyi tamamlayan biri, şu konularda olumlu bu şekilde değişimler olmuş bunlar gelmiş bunlar gitmiş tarzında yahut şarj daha iyi ya da daha kötü tarzında bilgilendirme yapabilir mi diye sormak istedim aslında.
Ben cevapliyim.global kararlı değil ama global beta dayım uzun süredir.kararlida olan tüm yenilikler bize aylarca önce gelmişti zaten, kullanıyorduk.o yüzden beta üzerinden aklımda kalanları yazayım;
Android 9 pie geldi.8'e göre bir fark yok gibi,zaten olmasını beklemiyordum olabilicek bütün herşey mui ile sağlanıyordu.
Bluetooth bağlantısında sorun yaşanıyor.anlik ses kopmaları felan,beta süresince hiç duzelmedi bu durum.kararlidada aynı şekilde devam ediyor.
Bildirimler değişti,mui ve android olarak.android olarak ayarlarsanız klasik android altyapısında görüntülenir,mui seçerseniz mui'nin kendi altyapısında.mui bildirim seçeneği daha güzel lakin çok sağlıklı degil, üst açılımda WhatsApp msj'i 2 kere görüntüleme gibi.android seçili oldugundada bazen bildirim sesi çıkmıyor.
Şarj animasyonu eklendi.
Ekran bölme daha iyi çalışıyor.ornek bir ekran TV açık,bir ekran WhatsApp açık olarak hatasizca kullanılıyor.
Telefon akıcılığı zaten hep iyiydi,hala iyi.dahada uçuyor kaçıyor durumu yok.
Pil konusuna gelirsek,bunun hakkında bir yorum yapamam,betada bir hafta iyi, diğer hafta kötü gidiyordu,her guncellemede değişiyordu.son betada iyi durumda,kararlida aynıdır heralde.
Kulaklık,ahize sesi felan aynı,bir değişiklik yok.kulaklik ve eko ayarı eklendi, işe yarıyor ses'e bayağı etki ediyor.ayarlar-ses içinde bulabilirsiniz.
Aklıma gelen bunlar...