Mi serisi ile başlayalım. Mi serisi cihazlar Mi4, Mi5, Mi5s, Mi5s Plus, Mi Not 2, Mi Max ve Mi Mix'in Android N'yi alması bekleniyor Mi 3 ve Mi Notu çıkarılacaktır.

Redmi serisinde popüler Redmi cihazları Redmi 3S, Redmi 3S Prime, Redmi 4A, Redmi 4 ve Redmi 4 Prime alacak gibi görünüyor.

İşte Android Nougat güncellemesini almak için / göz ardı edilmesi muhtemel Xiaomi aygıtlarının tam listesi:

Cihaz
Durum

Xiaomi Mi5s Plus Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Mi5s Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Mi5 Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Mi4 Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Mi3 Güncelleme beklenmiyor

Xiaomi Kırmızı Not 4 Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Kırmızı Not 3 Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Redmi Notu Güncelleme beklenmiyor

Xiaomi Redmi Not 4G Güncelleme beklenmiyor

Xiaomi Redmi 4 Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Redmi 4 Prime Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Redmi 4A Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Redmi 3s Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Redmi 3s Prime Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Redmi 2 Güncelleme beklenmiyor

Xiaomi Redmi 2 Prime Güncelleme beklenmiyor

Xiaomi Redmi 1s Güncelleme Gelmeyecek

Xiaomi Mi Not 2 Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Mi Not Güncelleme Gelmeyecek

Xiaomi Mi Max Güncelleme bekleniyor

Xiaomi Mi Mix Güncelleme bekleniyor

Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2 Prime, Nougat güncelleme olasılığı düşük olsa da.

Bu arada, Redmi Not cihazı, Redmi Not 3, Redmi Not 4'ün Nougat güncellemesi alması muhtemel.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Oyk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Öztürk
Cihazım
Xiaomi
Konular
0

hakanxml

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
0
kardeş sen halen anlayamamışsın. xiaominin bilgi birikimi ile sonynin bilgi birikimi birmi ?
ben misal örnek olarak verdim sony.deki bilgi birikimi xiaomide yoktur ben miui takımını ilk çıktığı zamanlardan beri takip ederim sony bu işlere başladığı zaman miui takımı daha portakalda vitamindi yada sony walkman alma hayali kuran insanlardı mesela örnek olarak. bu iş öyle hemen parayı basayım yapayımla olmuyor malesef. belli birikimlerden geçerek oluyor huaweinin zamanında çakma telefonlarını mutlaka görmüşsündür şimdiki huawei ile ozamanki huaweinin alakası yok para basmayla olsaydı basar yapardı adam demekki belli bir birikimin oluşması için zaman geçmesi gerekiyor xiaomininde ilk telefonlarını biliyoruz sonuçta.
çerçeve konusuna gelirsek bu işin aslı sharp telefonlarına dayanıyor hepsi onun çakması mi mix dediğin cihaz sharp aquos çakmasıdır gsmarenadan bakabilirsin mesela xiaominin çıkıpta kendi kendine başarmışlığı değil buda.
sonç olarak xiaomiden ve miui takımından bazı şeylerin zamanla oturmasını beklemek doğal bişeydir pat diye olmaz.
o yüzden koskoca sony ile miui takımı bir olmaz cyanogen i gördük kendi başına ne yapabildi ? şuanda neredeyse esamesi okunmayacak hale geldiler.

ayrıca benim önüme koysan xz premiummu mi mix mi desen tereddütsz xz premium derim yada xz yada xzs derim ben çok ince çerçeve sevmiyorum çerçevenin okadar incelmesine bakarsan xaserisindede yan çerçeveler ince mesela bu tasarımsal zevk kişiden kişiye değişir bence xz serisi gayette tatminkar duruyor
Sony'nin bilgi birikimi mi? Dostum Sony bugün Huawei'nin tırnağı olamaz. Xiaomi ile rekabet edemez Sony bitti.

Sebebi ne olursa olaun biz müşteriyi ilgilendirmez ama General mobile gibi küçük bir marka bugün telefonlarına android 7.1 vermişken Xiaomi vermiyorsa daha beta bile yayınlayamıyorsa bu beceriksizlik ve müşteriyi umursamamaktır. İşte arayüz hazırlıyoruz falan felan arkadaş millet yılbaşında geçti android 7'ye şu an 8 haberlerini okuyoruz bizimkiler 6-7 aydır kahrolası arayüzü bitiremedi mi? Ki çalışmalar 2016 sonlarında başladı diye hatırlıyorum. Bunun açıklaması nedir?

Bak kıçıkırık asus zenfonelara bile android 7.1 gelmiş. Hadi Asus'ta büyük firma diyeceksin eyvallah o halde Vestel'e bakalım yav Vestel bile bu güncellemeyi vermiş be kardeşim! Vestel yani ötesi yok.

Artık çoğu insan 6-12 ayda bir telefon değiştiriyor güncelleme desteğinin 3-4 sene olması çoğu kişinin umurunda değil. Sen önce yeni modeline günceleme vereceksin. Sonra eski müşterinide düşün onada destek ol lafım yok. Ama biz sana güvenip telefonumuzu değiştirdiysek sende firma olarak bizi diğerlerinden geride bırakma hele hele 6 ay hiç bırakma. Yav ne 6 ayı daha beta çıkacak 2-3 ay bekliycez sonra diyeceklerki miui 9'u bekleyin onuda birkaç ay bekleriz eh sene sonunda android 7'li miui 9 inşallah hazır olur. Diğerlerinden 1 yıl sonra. Bana biri bunun nedenini açıklayabilir mi? En kıytırık çin markaları destek verirken vestel bile vermişken bizimki neden uyuyor?

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
niye veremedi die veryansin ediyorsun ya iste bunu adi bilgi birikimidir...
kisa ve öz nokta.
sony huaweinin tirnagi olamaz dissin sony nin yaptigi teknoloji yatirimlarini cikara cikara piyasaya yedirmek sen suan inaniyormusun siny.nin sifir cerceveli telefon cikaramayacagina? yada daha farkli teknolojiler ekleyemeyecegine?
sony de yapilicak cok sey var ama.yavas yavas veriyor bol kesedeb kepceyle herseyi vermiyor huawei cok buyuk atilim yapti ancak halen almasi gereken yol var. en buyuk elestirim gpu tarafidir ve gelistirici desteginin olmamasidir.
xiaomiye gelince almasi gereken cok buyuk yol var iclerindeki yapilanma nasildir bilmiyorum ancak daha yol almasi lazim elestirdigin sony de yazilim muhendisleri ordusu var xiaomide buladar buyuk bir ordu varmidir tartisilir...
gm demissin gm yazilim guncellemesini kendi vermiyor oraya bir parantez acmak lazim. google direk veriyor android one cihazlarina ve yakinda android one cihazlari android lite surumune sahip olacak oype bir cihaz kullanmayi ben istemem...

hakanxml

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
0
niye veremedi die veryansin ediyorsun ya iste bunu adi bilgi birikimidir...
kisa ve öz nokta.
sony huaweinin tirnagi olamaz dissin sony nin yaptigi teknoloji yatirimlarini cikara cikara piyasaya yedirmek sen suan inaniyormusun siny.nin sifir cerceveli telefon cikaramayacagina? yada daha farkli teknolojiler ekleyemeyecegine?
sony de yapilicak cok sey var ama.yavas yavas veriyor bol kesedeb kepceyle herseyi vermiyor huawei cok buyuk atilim yapti ancak halen almasi gereken yol var. en buyuk elestirim gpu tarafidir ve gelistirici desteginin olmamasidir.
xiaomiye gelince almasi gereken cok buyuk yol var iclerindeki yapilanma nasildir bilmiyorum ancak daha yol almasi lazim elestirdigin sony de yazilim muhendisleri ordusu var xiaomide buladar buyuk bir ordu varmidir tartisilir...
gm demissin gm yazilim guncellemesini kendi vermiyor oraya bir parantez acmak lazim. google direk veriyor android one cihazlarina ve yakinda android one cihazlari android lite surumune sahip olacak oype bir cihaz kullanmayi ben istemem...
GMye google direkt güncelleme veriyor dediniz çok güzel. O halde demekki Xiaomi neden arayüz yapıcam diye bizi 1 yıl bekletiyor direkt versin işte? Ya da diğer arayüz yapanlar gibi erken davransın madem bu işe bulaştın rakiplerine yetişeceksin. Sony o derece bitti ki PS olmasa ve Sony film olmasa bugün batarlar. Ne televizyonu kaldı ne bilgisayarı her sektörden çekiliyor Japonlar bu işlerden havlu attı. Piyasa Çinlilerin oldu Kore bile Samsung harici tutunamıyor piyasada. LG nal topluyor görüyoruz. Bu işlerin piri HTC değil miydi akılllı telefon sektöründe? Nerede HTC işte gördük son modelini kamera harici sıradan bir model. Piyasadan silindi gitti.

Devir Çinlilerin devri ama bizim Çinli nedense işi ağırdan alıyor :) ZTE bile kendi arayüzünü yapıyormuş o yapıyor daha büyük yapamıyor neden çünkü gevşedi. Çünkü bol donanımı düşük fiyata verdiği için kapış kapış Xiaomi satılıyor adam diyorki zaten alıyorlar neden yırtayım kendimi yavaş yavaş yaparız bence düşünceleri bu.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
GMye google direkt güncelleme veriyor dediniz çok güzel. O halde demekki Xiaomi neden arayüz yapıcam diye bizi 1 yıl bekletiyor direkt versin işte? Ya da diğer arayüz yapanlar gibi erken davransın madem bu işe bulaştın rakiplerine yetişeceksin. Sony o derece bitti ki PS olmasa ve Sony film olmasa bugün batarlar. Ne televizyonu kaldı ne bilgisayarı her sektörden çekiliyor Japonlar bu işlerden havlu attı. Piyasa Çinlilerin oldu Kore bile Samsung harici tutunamıyor piyasada. LG nal topluyor görüyoruz. Bu işlerin piri HTC değil miydi akılllı telefon sektöründe? Nerede HTC işte gördük son modelini kamera harici sıradan bir model. Piyasadan silindi gitti.

Devir Çinlilerin devri ama bizim Çinli nedense işi ağırdan alıyor :) ZTE bile kendi arayüzünü yapıyormuş o yapıyor daha büyük yapamıyor neden çünkü gevşedi. Çünkü bol donanımı düşük fiyata verdiği için kapış kapış Xiaomi satılıyor adam diyorki zaten alıyorlar neden yırtayım kendimi yavaş yavaş yaparız bence düşünceleri bu.
oyle olurmu hocam.sen hangi mantikla bakiyorsun olaya xiaomide gm gibi direk versin diye bisey varmi gm saf android arayuzu kullaniyor ve android one programina dahil xiaomi ise miui arayuzu kullaniyor ve kernelide standart android kerneli degil suan kullandigin miui arayuzu androidden baskalasmis bir isletim sistemi modifiye android yane oyle hemen versinle olmuyor ben bu yorumunuzu gormemis sayiyorum yazilim bilgisi eksikliginizden cok ama cok yanlis bir yorum yaomissiniz hic elinize alip daha once rom hazirladinizmi rom gelistirdinizmi bu isler oyle basit isler degil hemen olmaz... modufiye android romlarin gec cikmasi dogaldir heleki genis bir gelistirici aginiz yoksa yada genia biruhendis ordunuz yoksa bu is uzar... xiaomidede bu okadar buyuk degil. huawei bile okadar hizli veremiyor ki huaweinin arayuzude modifuye android roma sahip ancak miui arayuzu kadar ozellesmis degil... miui arayuzu bambaska bir arayuz bu konuda bu yuzden sabirli olmaniz lazim

Üst Alt