MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Romu yükledim ama çift tıklama ile telefon uyanıyor ama kilitlemiyor (farklı launcher, tema kullanmadım). Birde otomatik parlaklık çalışmıyor hep en düşükte duruyor.
Benim cihaz redmi note 8 eu stabil yüklü çift tıkla uyutup uyandırma çalışıyor..

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Benim cihaz redmi note 8 eu stabil yüklü çift tıkla uyutup uyandırma çalışıyor..
CWM 3.3.1 kullanarak full wipe + format data yaparak temiz kurulum yaptım ama cwm mi değişsek acep?

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocalarım romdan ilk izlenimlerim temiz kurulum ile geçtim panelde en ufak bi takılma bile yok. Telefonu %100 şarj yapıp kalibrasyon yaparsanız ve aradan 2 3 gün geçerse tahminen rom fıstık gibi oalcaktır birde gereksiz programları devre dışı bıraktım çok akıcı bi rom çok şarşırttı global de olup telefonu garantisiz ve kilidi açık olan hocalarım gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz StreX Metin teomanonal Engin. hocalarıma tekrardan teşekkür ederim.

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Colt ostan şimdi geldim. Kullandığım en iyi aosp romdu ama aylardır aospdeyim çoook sıkıldım. Eu stabile hiç kasmamasını beklemeyerek geçtim ama betadan iyi gibi geldi. Tabi beta son sürümde gelen özellikler eksik ama durum çubuğunda bug olmasından iyidir. Bi süre buralarda olacağım, gözüm gönlüm açılsın.

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Eu betada son sürümler başarısız. EvoX romundaydım. Telefonun ekranı kapanınca WhatsApp web kopuyordu. Bir müddet buralardayım.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocalarım romdan ilk izlenimlerim temiz kurulum ile geçtim panelde en ufak bi takılma bile yok. Telefonu %100 şarj yapıp kalibrasyon yaparsanız ve aradan 2 3 gün geçerse tahminen rom fıstık gibi oalcaktır birde gereksiz programları devre dışı bıraktım çok akıcı bi rom çok şarşırttı global de olup telefonu garantisiz ve kilidi açık olan hocalarım gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz StreX Metin teomanonal Engin. hocalarıma tekrardan teşekkür ederim.
Rica ederim hocam güle güle kullan....

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
12.0.3.0 sürümüne geçtim. Umarım pişman etmez. :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam bırakın pil performansını, Eu Stabil 12.0.3.0 başlı başına muazzam bişi, pil performansı da gayet iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui mod icons diye bir klasör var, yanlış hatırlamıyorsam sistem /media/default klasörü içinde.. O klasörü değiştirip cihazı yeniden başlatın.
Bu ekran süresini nasıl aldınız hocam? Bende 1 saat kullanımda %86'ya düştü. :D MIUI Hindistan 12.0.1.0'a geçip (az kalsın kilidi kapatıyordum :D) sonra TWRP kurup full wipe yapıp geçtim. Beni çok memnun etmiyor yine. Özel bir ayar falan mı yaptınız? :)

Üst Alt