MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
GMS Doze modülü ne işe yarıyor arkadaşlar.

Forum ara kısmını kullanabilirsiniz...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Arrow'u görene iyi gelmiyor hocam. :D MIUI olarak iyidir belki ama yine de bilemedim. :D Artık işim gereği rom işlerinden uzak durmak zorundayım, EU kurayım, kafam rahatlasın dedim. Ki rahatladı da ama yine de ekran süresi keşke daha iyi olsa. :)

GMS Doze kurulu. AOSP romda sorun yok ama MIUI çok ihtiyaç duyuyor. :)
Otomatik başlattan sadece 3 uygulama açık.
Arkaplan etkinliklerini kapatacağım, özellikle uzun süre kullanmadıklarıma etkisi olur.
Kaldırdığınız uygulamaları atar mısınız eğer bir yolu varsa? Ben de Xiaomi ADB Fastboot Tools ile sistemdeki uygulamaların yarısını devre dışı bıraktım. :)
Karanlık mod, IPS ekran olduğundan etkili olmuyor ama en azından hayalet ekran sorununu çözmede yardımcı oluyor. Eksik etmiyorum onu da. :D
hocam sistem uygulamalarından hangileri gereksiz ? ben bilgim olmadıgı için anlayamıyorum
Forumda kaldırdığımız zaman sorun çıkaran / çıkarmayan uygulamaların listesine ait bir konu başlığı vardı bakabilirsiniz.. Benim kendime göre bir listem var ama yazılı değil aklıma geldikçe görünce siliyorum :D diyorum lanet olası ne işin var burada, hemen şut :D

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Forumda kaldırdığımız zaman sorun çıkaran / çıkarmayan uygulamaların listesine ait bir konu başlığı vardı bakabilirsiniz.. Benim kendime göre bir listem var ama yazılı değil aklıma geldikçe görünce siliyorum :D diyorum lanet olası ne işin var burada, hemen şut :D
Xiaomi ADB Fastboot Tools zaten kaldırılması sorun çıkartmayan uygulamaları gösteriyor. Ondan yana sorun yok. Ben de diğerlerini Disable Applocation uygulamasıyla kafam estikçe devredışı bırakıyorum. :D

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam bu bir global rom yeni resmi bir rom değildir bu custom rom dur hocam bunu yükleyebilmeniz için bootloader kilidinin açık olması gerekir kilidi açtıktan sonra garanti gider...

Son düzenleme:

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Hocam bu bir global rom yeni resmi bir rom değildir bu custom rom dur hocam bunu yükleyebilmeniz için bootloader kilidinin açık olması gerekir kilidi açtıktan sonra garanti gider...
Anladım teşekkür ederim. Peki bu rom dediğimiz MIUI sürümü dimi? Ben pek bilmiyorum bu teknik terimleri.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Anladım teşekkür ederim. Peki bu rom dediğimiz MIUI sürümü dimi? Ben pek bilmiyorum bu teknik terimleri.
Miui nin daha stabil ve akışkan hale getirilmiş hali. Bunlara custom rom deniliyor ve telefonda gelen stock Miui den daha hızlı ve akışkandır. Ancak teknik terimleri fazla bilmiyorsan bu işlere girmeni tavsiye etmem, bilen birinden yardım al, telefon elinde kalmasın :)

Son düzenleme:

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Miui nin daha stabil ve akışkan hale getirilmiş hali. Bunlara stock rom deniliyor ve telefonda gelen Miui den daha hızlı ve akışkandır. Ancak teknik terimleri fazla bilmiyorsan bu işlere girmeni tavsiye etmem, bilen birinden yardım al, telefon elinde kalmasın :)
Telefonla gelen orijinal ellenmemiş yazılıma stock rom denir.
Diğerleri aosp, custom, MIUI diye gider.

yusufurkantekin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Furkan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
20
Miui nin daha stabil ve akışkan hale getirilmiş hali. Bunlara stock rom deniliyor ve telefonda gelen Miui den daha hızlı ve akışkandır. Ancak teknik terimleri fazla bilmiyorsan bu işlere girmeni tavsiye etmem, bilen birinden yardım al, telefon elinde kalmasın :)
Yok telefonu yeni aldığımdan custom rom kurmayı düşünmüyorum çünkü garanti kapsam dışı olmasın. Yoksa yanarız :P

Üst Alt