Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Stock icon dünyanın en güzel iconu şu an bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MT Manager 2.9.3 programını indirip kurun hocam. 2.9.3 sürümü olmasına dikkat edin çünkü çoğu sürümünde hata veriyor. Ondan sonrasını direkt GODfloky hocamın yazısından alıntı yapıyorum:
"root izni verip system'e girin. Sonra framework.jar dosyasını açın. Sonra classes2.dex'e girip, androide tıklayın. En alta inip, utils'e tıklayıp miuigestureutils'i bulun ve 90.no'ya gelip ginkgo olan yeri silin sadece boşluk kalsın. Sonra kaydedip çıkın, yeniden başlatın. Yeniden başlamazsa eğer telefon, güç tuşuna basılı tutun ve bekleyin."
Stock icon dünyanın en güzel iconu şu an bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MT Manager 2.9.3 programını indirip kurun hocam. 2.9.3 sürümü olmasına dikkat edin çünkü çoğu sürümünde hata veriyor. Ondan sonrasını direkt GODfloky hocamın yazısından alıntı yapıyorum:
"root izni verip system'e girin. Sonra framework.jar dosyasını açın. Sonra classes2.dex'e girip, androide tıklayın. En alta inip, utils'e tıklayıp miuigestureutils'i bulun ve 90.no'ya gelip ginkgo olan yeri silin sadece boşluk kalsın. Sonra kaydedip çıkın, yeniden başlatın. Yeniden başlamazsa eğer telefon, güç tuşuna basılı tutun ve bekleyin."
Geçeceğim ama şu global simge paketini eu'ya eklemeyi bir türlü bulamadım. Root Managerdan bi klasörü silin diyorlar siliyorum bazı simgeler globalden ayrı bir simge paketine geçiyor vs vs. Nasıl yaparız acaba? Kendimi cama ekmek banan Kemal Sunal gibi hissediyorum şu romu kullananı görünce.
Romu yükledim ama çift tıklama ile telefon uyanıyor ama kilitlemiyor (farklı launcher, tema kullanmadım). Birde otomatik parlaklık çalışmıyor hep en düşükte duruyor.