MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Stock icon dünyanın en güzel iconu şu an bana göre :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MT Manager 2.9.3 programını indirip kurun hocam. 2.9.3 sürümü olmasına dikkat edin çünkü çoğu sürümünde hata veriyor. Ondan sonrasını direkt GODfloky hocamın yazısından alıntı yapıyorum:

"root izni verip system'e girin. Sonra framework.jar dosyasını açın. Sonra classes2.dex'e girip, androide tıklayın. En alta inip, utils'e tıklayıp miuigestureutils'i bulun ve 90.no'ya gelip ginkgo olan yeri silin sadece boşluk kalsın. Sonra kaydedip çıkın, yeniden başlatın. Yeniden başlamazsa eğer telefon, güç tuşuna basılı tutun ve bekleyin."

İlgili konu: Rehber - Xiaomi.eu Gezinme Çubuğu aktif etme
Satır numarası romdan roma değişiyor bu arada

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Stock icon dünyanın en güzel iconu şu an bana göre :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MT Manager 2.9.3 programını indirip kurun hocam. 2.9.3 sürümü olmasına dikkat edin çünkü çoğu sürümünde hata veriyor. Ondan sonrasını direkt GODfloky hocamın yazısından alıntı yapıyorum:

"root izni verip system'e girin. Sonra framework.jar dosyasını açın. Sonra classes2.dex'e girip, androide tıklayın. En alta inip, utils'e tıklayıp miuigestureutils'i bulun ve 90.no'ya gelip ginkgo olan yeri silin sadece boşluk kalsın. Sonra kaydedip çıkın, yeniden başlatın. Yeniden başlamazsa eğer telefon, güç tuşuna basılı tutun ve bekleyin."

İlgili konu: Rehber - Xiaomi.eu Gezinme Çubuğu aktif etme
Çok teşekkürler hocam.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
StreX hocam cevaplamış sağolsun :) iyi tabi miui 12 için ancak performans çok iyi, daha da miui 11 kullanmam ben :) ( büyük konuşmamak lazım :D)
Benim denediğim en iyi Miui 12 bu idi, bataryasından soğumuştum, dediğim gibi bataryayı fazla takmayanlar kullanabilir kesinlikle...

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
hocam bende 84 üncü satırda const-string/jumbo v1 ''ginkgo'' yazıyor ama tırnakların içinde boşluk kalmıyacak şekilde mi sileceğim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam bende 84 üncü satırda const-string/jumbo v1 ''ginkgo'' yazıyor ama tırnakların içinde boşluk kalmıyacak şekilde mi sileceğim
tırnaklara müdahele etmeyin
sadece ginkgo yazısını silip kaydedin.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Geçeceğim ama şu global simge paketini eu'ya eklemeyi bir türlü bulamadım. Root Managerdan bi klasörü silin diyorlar siliyorum bazı simgeler globalden ayrı bir simge paketine geçiyor vs vs. Nasıl yaparız acaba? Kendimi cama ekmek banan Kemal Sunal gibi hissediyorum şu romu kullananı görünce. :D
...

Son düzenleme:

elebasi7102

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
redmi note 8
Meslek
657
Konular
3
Romu yükledim ama çift tıklama ile telefon uyanıyor ama kilitlemiyor (farklı launcher, tema kullanmadım). Birde otomatik parlaklık çalışmıyor hep en düşükte duruyor.

Üst Alt