MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Voldres

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Konular
13
2 hafta civarıdır kullanıyorum gayat memnunum konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum pil performansı global v12.01 den sonra bayağı iyi gidiyor iyiki bu rom'a geçmişim herkese tavsiye ediyorum.

Aslanetta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
batarya verimliliği açısından bu sürümü mü ya da Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM mü kurmalıyım?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
batarya verimliliği açısından bu sürümü mü ya da Global Kararlı V12.0.2.0.QCOMIXM mü kurmalıyım?
Bu custom rom. Çin romu üzerine çıkıyor. MI kod adlı olan stok rom ve geri çekilen rom aynı zamanda. MIUI 12 bizim cihazda çok kötü çalışıyor. MIUI 12'ye geçip de batarya verimliliği istiyorsan çok yanlış geldin hocam. Miroom 20.3.26 sürümünü kur, keyfine bak.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Miui için düşünülebilecek ender romlardandır kendisi :)

sezer7411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
note 8
Konular
0
Merhabalar, ben bu romu yükledim ancak wifi sıkıntısı çekiyorum bir görüyor evin wifiını bir görmüyor. Ağ ayarlarını sıfırlayıp reset atınca telefona düzeliyor ne yapmalıyım?

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Merhabalar, ben bu romu yükledim ancak wifi sıkıntısı çekiyorum bir görüyor evin wifiını bir görmüyor. Ağ ayarlarını sıfırlayıp reset atınca telefona düzeliyor ne yapmalıyım?
temiz kurulum yapın hocam format data ile :)

sezer7411

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
note 8
Konular
0
Modem ayarlarından Kanal kısmını 11 den 3'e değiştirdim düzeldi.

Bu arada arkadaşlar rom akıyor yemin ediyorum telefonu satmayı düşünüyordum o kadar kasıyor, donuyordu ki. Son çare garantiyi bozma pahasına dedim rom atayım, şu an ise telefon yağ gibi akıyor sanki IOS kullanıyor gibi hissediyorum bir gram kasma yok. Tam ekran yapınca olan kasmalar bile düzeldi sanki yeni telefon almış gibi.
Redmi Note 8 Kasma Problemi

BlackDisko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
h
Cihazım
r
Konular
1
Merhabalar şuan bootloader kilidi açıyorum. Miui global 11.0.12.0 dan geçiyorum bir sıkıntı olmaz değilmi (xioami türkiye telefonu)? İmei kaybolması telefonda çekmeme durumu gibi?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhabalar şuan bootloader kilidi açıyorum. Miui global 11.0.12.0 dan geçiyorum bir sıkıntı olmaz değilmi (xioami türkiye telefonu)? İmei kaybolması telefonda çekmeme durumu gibi?
Hayır

Üst Alt