MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam benim telefon bi ara tuğla olumuştu hatırlarsınız belki benim romlar genelde hard diskte duruyor ve o atacağım gün harddisk balkondan düşmüştü ve bazen okumuyordu bilgisayarı büyük ihtimalle bozuk dosyadan kaynaklandı değil mi brick çünkü box ile telefon açıldığında kilit açktı ben eskradan kilit açmadım
Rom hatalı olsa mi flash hata verir siz yanlış bir işlem yapmışsınız gibi duruyor

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Rom hatalı olsa mi flash hata verir siz yanlış bir işlem yapmışsınız gibi duruyor
hocam başta hata vermişti zaten ama hocam hatayı hatırlamıyorum hatadan sonra direk kapantı telefon edl ye geçti

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam çok hızlı şarj olmuyor değil mi haha--
Arrow mu? Bende hızlı şarj oluyor hocam. Kilit ekranında 8w görünüyor ama MIUI'daki kadar, belki daha hızlı şekilde şarj oluyor. Benim böyle bir sorunum yok. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arrow mu? Bende hızlı şarj oluyor hocam. Kilit ekranında 8w görünüyor ama MIUI'daki kadar, belki daha hızlı şekilde şarj oluyor. Benim böyle bir sorunum yok. :)
Hocam Evo kullanıyordum öncesinde de böyleydi ama dikkatimi çekmemişti
Kernel sebebi ile cihazın daha fazla akım çekmesini sağlatıyorlar ve hızlı şarj adaptörü olsun olmasın cihaz Miui'ye göre çok çok hızlı şarj oluyor yarı yarıya diyebilirim
Geliştirici kısa vadede bir şey olmaz dedi ama uzun vadenin sözünü veremiyor,sordum birkaç kişiye ya bataryayı ya da devreleri şoklatabilir dediler
Eğer kernelde ya da romda böyle bir şey varsa şiddetle uzak durun derim,belki çok ince ayarlanmıştır bir şey olmayabilir ama riske atmaya gerek görmüyorum
en nihayetinde cihazların bir bedeli var ve kolay kazanılmıyor,yurt dışında biraz daha değersizler o yüzden çok kafaya takmıyorlar ama bizim için durumlar farklı :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam Evo kullanıyordum öncesinde de böyleydi ama dikkatimi çekmemişti
Kernel sebebi ile cihazın daha fazla akım çekmesini sağlatıyorlar ve hızlı şarj adaptörü olsun olmasın cihaz Miui'ye göre çok çok hızlı şarj oluyor yarı yarıya diyebilirim
Geliştirici kısa vadede bir şey olmaz dedi ama uzun vadenin sözünü veremiyor,sordum birkaç kişiye ya bataryayı ya da devreleri şoklatabilir dediler
Eğer kernelde ya da romda böyle bir şey varsa şiddetle uzak durun derim,belki çok ince ayarlanmıştır bir şey olmayabilir ama riske atmaya gerek görmüyorum
en nihayetinde cihazların bir bedeli var ve kolay kazanılmıyor,yurt dışında biraz daha değersizler o yüzden çok kafaya takmıyorlar ama bizim için durumlar farklı :)
QuickSilver kernelde öyle bir özellik yok diye biliyorum hocam. Sadece MIUI arka planda daha fazla güç harcadığı için Arrow ondan daha hızlı şarj oluyor. Ve termal başarımı da daha iyi doğal olarak. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
QuickSilver kernelde öyle bir özellik yok diye biliyorum hocam. Sadece MIUI arka planda daha fazla güç harcadığı için Arrow ondan daha hızlı şarj oluyor. Ve termal başarımı da daha iyi doğal olarak. :)
O zaman sorun yok hocam Arrow hiç kullanmadım haliyle bilmiyorum :)

Üst Alt