- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 34
İndirme linki maile geliyor fakat indirme başlamıyor sorun bendemi ?
Telefondan indirmiyor arkadaşlar pcden denedim oldu.İndirme linki maile geliyor fakat indirme başlamıyor sorun bendemi ?
Try to download anyway a tıkla ve indirTelefondan indirmiyor arkadaşlar pcden denedim oldu.
Bilgisayardan da iner ancak bağlantıyı açınca orada ufak bir "Try to download anyway" diye bir yazı var, ona tıklamanız lazım.Telefondan indirmiyor arkadaşlar pcden denedim oldu.
hocam gene redmi note 8 aldım redmi 9 beni bozdu rom nasılBilgisayardan da iner ancak bağlantıyı açınca orada ufak bir "Try download anyway" diye bir yazı var, ona tıklamanız lazım.
Hoş geldiniz tekrardan hocam. EU Stabil'i soruyorsan bilmiyorum hocam, Arrow'dayım şu an. AOSP ile yoluma devam ediyorumhocam gene redmi note 8 aldım redmi 9 beni bozdu rom nasıl
Çok sağolun hocam arasıra haber edin beni güzel rom olursa günde 5 6 rom değiştirmeye devam hocam bu arada rn8 için şöyle brick önlemi gibi birşey varmıHoş geldiniz tekrardan hocam. EU Stabil'i soruyorsan bilmiyorum hocam, Arrow'dayım şu an. AOSP ile yoluma devam ediyorum
Port rom kurmayın (çok bilinmeyenleri), A11 rom kurmayın, wipe yapmadan rom kurmayın; brick olmaz Allah'ın izniyle hocam.Çok sağolun hocam arasıra haber edin beni güzel rom olursa günde 5 6 rom değiştirmeye devam hocam bu arada rn8 için şöyle brick önlemi gibi birşey varmı
Hocam çok hızlı şarj olmuyor değil miPort rom kurmayın (çok bilinmeyenleri), A11 rom kurmayın, wipe yapmadan rom kurmayın; brick olmaz Allah'ın izniyle hocam.
Arrow'dan (A10) çok memnunum ben. Özelleştirmeler yok ama güzel genel olarak.
hocam benim telefon bi ara tuğla olumuştu hatırlarsınız belki benim romlar genelde hard diskte duruyor ve o atacağım gün harddisk balkondan düşmüştü ve bazen okumuyordu bilgisayarı büyük ihtimalle bozuk dosyadan kaynaklandı değil mi brick çünkü box ile telefon açıldığında kilit açktı ben eskradan kilit açmadımHocam çok hızlı şarj olmuyor değil mi