Hangi launcher ı önerirsiniz?Güzel hocam
Güncel bir launcher ile akıcı
Kesinlikle katılıyorum hocam, en iyi miui 12 olabilir.. 20.11.25 kullanıyordum, Biraz heyecan arayıp daha önce kullandığım By Greeshan 11.0.7 Endonezya stabil romun diğer sürümü 11.0.6 kurayım dedim kurmaz olaydım, dedim olamaz böyle bişi, deli etti beni 12.0.3.0 Eu kurdum, daha öncede kullanmıştım, performansına diyecek söz yok zaten, gayet iyi, batarya performansı da gayet güzel bence, iyi süreler almıştım, ortalama 10 saat.. Şu an için böyle, %83 şarj vardı romu kurduğum zaman..Bu romu kullanmak isteyen arkadaşlar, batarya performansına çok takılmazlarsa Miui 12 nin en iyi sürümü diyebilirim, akıcılık ve stabilite gerçekten güzeldi...
Hocam merhaba sanırım eu stabil 11.02 kulaanıyorsunuz...Batarya performansı nasıl, orta düzey bir kullanıcı ne kadar süre alır.. bnede eu stabil 12 kullanıyorum yeni geçtim, 12 globalden kat kat iyi memnunum.Bu romu kullanmak isteyen arkadaşlar, batarya performansına çok takılmazlarsa Miui 12 nin en iyi sürümü diyebilirim, akıcılık ve stabilite gerçekten güzeldi...
11.0.2 ortalama kullanımımla 10 saat civarı ekran, 2,5-3 gün bekleme süresi veriyor bende. Tabiki bu durum kullanıcıya göre değişebilir...Hocam merhaba sanırım eu stabil 11.02 kulaanıyorsunuz...Batarya performansı nasıl, orta düzey bir kullanıcı ne kadar süre alır.. bnede eu stabil 12 kullanıyorum yeni geçtim, 12 globalden kat kat iyi memnunum.
Hangi romdan geçeceksin?Abi bu romu kurunca twrp yi baştan mı kurmam gerekecek yoksa kalacak mi
Neye göre güncelleme alıyor stabil biliyor musunuz peki hocam?Stabil de pek güncelleme bekleme hocam belli olmuyor yani