MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
StreX hocam rom nasıl iyi mi?

BlackDisko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
h
Cihazım
r
Konular
1
Güzel hocam
Güncel bir launcher ile akıcı
Hangi launcher ı önerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son bir soru daha burdaki uygulamalar mi mesajlar ve mi arama xiaomi cloud veya google drive yedeklerden çağrı geçmişini buraya aktarabilir miyim? (Teldeki google arama ve mesajlar)

Son düzenleme:

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Bu romu kullanmak isteyen arkadaşlar, batarya performansına çok takılmazlarsa Miui 12 nin en iyi sürümü diyebilirim, akıcılık ve stabilite gerçekten güzeldi...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu romu kullanmak isteyen arkadaşlar, batarya performansına çok takılmazlarsa Miui 12 nin en iyi sürümü diyebilirim, akıcılık ve stabilite gerçekten güzeldi...
Kesinlikle katılıyorum hocam, en iyi miui 12 olabilir.. 20.11.25 kullanıyordum, Biraz heyecan arayıp daha önce kullandığım By Greeshan 11.0.7 Endonezya stabil romun diğer sürümü 11.0.6 kurayım dedim kurmaz olaydım, dedim olamaz böyle bişi, deli etti beni :D 12.0.3.0 Eu kurdum, daha öncede kullanmıştım, performansına diyecek söz yok zaten, gayet iyi, batarya performansı da gayet güzel bence, iyi süreler almıştım, ortalama 10 saat.. Şu an için böyle, %83 şarj vardı romu kurduğum zaman..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Hocam merhaba sanırım eu stabil 11.02 kulaanıyorsunuz...Batarya performansı nasıl, orta düzey bir kullanıcı ne kadar süre alır.. bnede eu stabil 12 kullanıyorum yeni geçtim, 12 globalden kat kat iyi memnunum.

umitsahinn47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ümit
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Abi bu romu kurunca twrp yi baştan mı kurmam gerekecek yoksa kalacak mi

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocam merhaba sanırım eu stabil 11.02 kulaanıyorsunuz...Batarya performansı nasıl, orta düzey bir kullanıcı ne kadar süre alır.. bnede eu stabil 12 kullanıyorum yeni geçtim, 12 globalden kat kat iyi memnunum.
11.0.2 ortalama kullanımımla 10 saat civarı ekran, 2,5-3 gün bekleme süresi veriyor bende. Tabiki bu durum kullanıcıya göre değişebilir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi bu romu kurunca twrp yi baştan mı kurmam gerekecek yoksa kalacak mi
Hangi romdan geçeceksin?
Stock dan geçersen yeniden kurmalısın, custom romlarda kalıyor yerinde TWRP.
Ancak size tavsiyem hangi romdan geçerseniz geçin format data ile geçin, sıkıntı yaşamazsınız...

Üst Alt