MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Serdark54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Arkadaşlar 2-3 gün önce başlıkta ki romu yükledim. Şimdi geliştirici seçeneklerinde OEM kilidini açma satırında mavi değilde soluk duruyor. Cihazın başlatılma sırasında kilit işareti açık gözüküyor. OEM kilidini açma kısmında ki tuşu sağa çekinde şifre istiyor giriyorum " OEM Kilidi açılsın mı ? Uyarı : Cihaz koruma özelliği bu ayar açıldığında çalışmaz" diyor şimdi cihazımın BL kilidi açık mı değil mi kayıtlı garantisiz aldım 1 haftalık cihaz aldığım da bl kilidi açıktı.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Arkadaşlar 2-3 gün önce başlıkta ki romu yükledim. Şimdi geliştirici seçeneklerinde OEM kilidini açma satırında mavi değilde soluk duruyor. Cihazın başlatılma sırasında kilit işareti açık gözüküyor. OEM kilidini açma kısmında ki tuşu sağa çekinde şifre istiyor giriyorum " OEM Kilidi açılsın mı ? Uyarı : Cihaz koruma özelliği bu ayar açıldığında çalışmaz" diyor şimdi cihazımın BL kilidi açık mı değil mi kayıtlı garantisiz aldım 1 haftalık cihaz aldığım da bl kilidi açıktı.
Kilit açık

Serdark54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Bir önce ki sürüme dönüş yapmayı düşünüyorum batarya 2 gün giderken 1 günde bitecek neredeyse yanlış giden bir şey mi var anlamadım gitti...

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bir önce ki sürüme dönüş yapmayı düşünüyorum batarya 2 gün giderken 1 günde bitecek neredeyse yanlış giden bir şey mi var anlamadım gitti...
Aksine bende de bu stabil sürüm 2 gün gidiyor. Telefonu fazla kullanmamamla ilgili olabilir tabiki. Miui12betalarda kullanmadan bir gün zor gidiyordu

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Başlıkta anlatılan twrp yi yükleyemedim.yazma hatalı diyor. Bu rom u nasıl yüklerim başka şekilde

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Açık. En son Hindistan rom u atmıştım . Kendiliğinden kapanıyor mu. Açık olduğunu nereden bakacağım acaba
Bootlader kendiliğinden kapanmaz hocam
Cihaz açılırken ekranda Unlocked yazısı yazıyorsa açıktır.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Üst Alt