MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Format data yapınca dahili hafıza silinir zaten
Biliyorum. sadece kurulumda ikinci işlemde wipe yapılırken dahili hafızayı da seçin denmiş. Bende sdkart vs olmadığı için wipe de dahili hafızayı temizlemedim,romu flaşladıktan sonra format data yaptım. Normalde bi problem olmayacağını biliyorum fakat öyle yazdığı için sormak istedim.

Eu kurduktan sonra xiaomi sim etkinleştirme merkezinden bi bildirim geldi telefon numarası doğrulanamadı veya etkinleştirilemedi gibi bişey. Sim kartım da bi sorun yok,yine öyle bisey çıktı anlamadım.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Biliyorum. sadece kurulumda ikinci işlemde wipe yapılırken dahili hafızayı da seçin denmiş. Bende sdkart vs olmadığı için wipe de dahili hafızayı temizlemedim,romu flaşladıktan sonra format data yaptım. Normalde bi problem olmayacağını biliyorum fakat öyle yazdığı için sormak istedim.

Eu kurduktan sonra xiaomi sim etkinleştirme merkezinden bi bildirim geldi telefon numarası doğrulanamadı veya etkinleştirilemedi gibi bişey. Sim kartım da bi sorun yok,yine öyle bisey çıktı anlamadım.
Etkinleştirme normal onda sıkıntı yok. Ayarlardan yetkilendirme diye aratın çıkan kısımda sim etkinleştirmeyi kapatın

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Sim etkinleştirme sorunu Xiaomi'ler için hala tüm ağırlığıyla devam ediyor.
-Etkinleştirme bildirimini kapatın.
-Telefonu Bul özelliğini kapatın
vs. vs. gibi öneriler maalesef çözüm değil.
Bu tür geçici sorun giderme yöntemleri işe yaramıyor, yarasa da bu sefer de Xiaomi Bulut'un yedek almasını engelliyor.

Arayış içerisinde olanlardan bazıları uğraşa uğraşa bunu çözümlüyor, ancak kesin ve net bir çözüm yoktur.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Bu tür geçici sorun giderme yöntemleri işe yaramıyor, yarasa da bu sefer de Xiaomi Bulut'un yedek almasını engelliyor.

Arayış içerisinde olanlardan bazıları uğraşa uğraşa bunu çözümlüyor, ancak kesin ve net bir çözüm yoktur.
Bu konuyu öğrendiğim iyi oldu, şimdi biraz araştırdım da... Xiaomi bulut zaten kullanmıyorum benim için sorun değil. Faturamı kontrol ettim,bundan dolayı 2lira sms ücreti gitmiş,belki de bu zamanla tekrar göndere göndere artacaktı.. global de böyle bi sıkıntı çıkmamıştı.. Tekrar teşekkürler djfarukk ve size

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Miui11 eurom 20.30.26 ya geri dondum. Ben bu sarja bu telefonu kullanamam. Miui12 benim icin hayal olacak.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam yanlız batarya anca 15 günde falan oturur hemen pes etmeyin :) kimse romu bi iki günde yorumlayamaz

Pigsmurfs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sertac
Cihazım
Mi9t
Konular
0
benim cihazım android 9 miu 11.0.10 kararlı twrp uzerinden kurdugumda android 10 miu 12 olurmu

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
benim cihazım android 9 miu 11.0.10 kararlı twrp uzerinden kurdugumda android 10 miu 12 olurmu
Evet ama beklemeni tavsiye ederim. Beta sürümünden daha buglı stabil sürümü. Bir sonraki stabil sürümde geçin derim.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129

Kesin ve net çözüm tabiki var. Rootlu bir dosya yöneticisi ile system /priv-app yada system /app içindeki XiaomiSimActivateService dosyasını bulup silin. Uygulama direk sistemden silinmiş olacaktır. Kalıcı çözüm budur. Diğer yöntemlerde tekrardan hortluyor

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Kesin ve net çözüm tabiki var. Rootlu bir dosya yöneticisi ile system /priv-app yada system /app içindeki XiaomiSimActivateService dosyasını bulup silin. Uygulama direk sistemden silinmiş olacaktır. Kalıcı çözüm budur. Diğer yöntemlerde tekrardan hortluyor
O zaman tekrar geri gelmemesi için siliyorum, teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20201004_120336.jpg
    IMG_20201004_120336.jpg
    239,9 KB · Görüntüleme: 24

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

ben çözümü şu şekilde bulmuştum benim telefonumda malûm işlem vardı bu yüzden SIM etkinleştirme servisinde sıkıntı vardı ve sürekli kendiliğinden SMS atıyordu ben de tesadüfen farklı bir telefona kendi sim kartını taktıktan sonra vowifi etkinleştirdim kendi telefonuma taktığım zaman SIM etkinleştirme servisi otomatikmen çalışır vaziyette oldu hiçbir şey yapmadan, fazladan SMS de atmıyor ve tamamen sağlıklı bir şekilde çalışıyor hatta SIM etkinleştirme servisi önceden çalışıyordu o zamandan kalan mesaj ve arama kayıtlarını bile geldi

Üst Alt