MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Kobra1960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkerim
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Ayarlarda arama yerine yetkilendirme yazın,gelen yerde xiaomi sim etkileştirmeyi iptal edin sorununuz giderilecektir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlarda arama yerine dns yazın gelen yerde özel dns yazan yere dns.adguard.com yazın reklamsız internette gezin

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Rootsuz kullananlar için Yetkilendirme kısmından yetkiyi geri alırsanız düzelir. Rootlu kullananlar ister apksını silsin (ki ben apk silmeyi tavsiye etmiyorum) isterse de Disable Application uygulamasıyla devredışı bıraksın.

Apksını silince her güncellemede geri geliyor ama devredışı bırakınca yine devredışı bırakılmış olarak kalkıyor güncelleme sonrası da. :)

Kobra1960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkerim
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Ayarlarda arama yerine yetkilendirme yazın,gelen yerde xiaomi sim etkileştirmeyi iptal edin sorununuz giderilecektir

Ayarlarda arama yerine dns yazın gelen yerde özel dns yazan yere dns.adguard.com yazın reklamsız internette gezin
Sadece android 10 da geçerlidir

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

Kobra1960

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkerim
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Dns'yi diyorsanız Android 9'da MIUI Hidden Settings ile özel dns kısmına ulaşabiliniyor. Yani illaki Android 10 ve MIUI 12 gerekmiyor. :)
Uygulama indirmeden android 10 bütün telefonlarda oluyor dediğim gibi yapılırsa..miui hidden harici uygulama olarak android 9 da da oluyor haklısın

Serdark54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Selam hocam dediğinizi yaptım dns ayarına chrome de hala reklam çıkıyor miui 12 stabil kurmuştum cihazıma?

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Merhaba arkadaşlar. Hindistan 11.06 orijinal güncellemesi yüklü telefonumda.
Bildiğiniz üzere Hindistan romlarinda Xiaomi nin orijinal arama ve mesajlaşma uygulamalari bulunmakta.

Bu güncelleme de orijinal arama ve mesajlaşma uygulamaları mi yüklü yoksa Google uygulamaları mi ?

İkinci sorum ; İlk defa twrp üzerinden rom kuracağım, SD Kart Yok. Dahili hafızadan yükleyip ardından wp data temizleme islemlerini yapsam olur, değil mi ?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bildiğiniz üzere Hindistan romlarinda Xiaomi nin orijinal arama ve mesajlaşma uygulamalari bulunmakta.

Bu güncelleme de orijinal arama ve mesajlaşma uygulamaları mi yüklü yoksa Google uygulamaları mi ?

İkinci sorum ; İlk defa twrp üzerinden rom kuracağım, SD Kart Yok. Dahili hafızadan yükleyip ardından wp data temizleme islemlerini yapsam olur, değil mi ?
Miui mesaj ve arama uygulaması önyüklü gelir
wipe format data yapın daha sonra advanced dalvikden gerekli yerleri silip bilgisayar üzerinden romu atıp flaşlayın

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27

Evet arama ve mesajlaşma uygulamaları Xiaomi
İkinci sorunuz evet ilk etapta dahili hafızayı silmenize gerek yok,fakat diğer wipe işlemlerini eksiksiz yapın. Romu flashladıktan sonra format data yaparsınız

Aynı anda göndermişiz. Bende bilgisayar da olmadığı için sadece flashladıktan sonra format data işlemini yaptım,bir sorun çıkmadı

Üst Alt