- Konular
- 0
Vay arkadaş bi ben mi beğendim şimdiBen 5 dakika dayanamadım öyle kasıyor öyle kasıyor ki hazır miui canım çekmişken mecbur eski eu stabile döndüm.
Vay arkadaş bi ben mi beğendim şimdiBen 5 dakika dayanamadım öyle kasıyor öyle kasıyor ki hazır miui canım çekmişken mecbur eski eu stabile döndüm.
Hocam, çok kötüden, kötüye geçene kötü, iyi gelir. Çok iyiden, iyiye geçene de iyi, kötü gelir.Vay arkadaş bi ben mi beğendim şimdi![]()
Neyse sürü psikolojisine uyarak ben de kurayım android 10 eu 12.0.3.0 sürümünü. Bu kadar insanın bir bildiği vardır herhalde.
![]()
Tüm gönlüme katılıyorum bu yoruma. Bakalım android 10 eu stabil benim için nasıl olacak. Hesaba göre nirvanaya çıkarabilirimHocam, çok kötüden, kötüye geçene kötü, iyi gelir. Çok iyiden, iyiye geçene de iyi, kötü gelir.Böyle düşünmek lazım belki de.
![]()
EU'dan sonra bir de yapıştırın Miroom Beta 20.3.26, nirvanayı da aşın.Tüm gönlüme katılıyorum bu yoruma. Bakalım android 10 eu stabil benim için nasıl olacak. Hesaba göre nirvanaya çıkarabilirim![]()
Bunu beğendiysen globali hiç merak etmiyorum doğrusuVay arkadaş bi ben mi beğendim şimdi![]()
Neyse sürü psikolojisine uyarak ben de kurayım android 10 eu 12.0.3.0 sürümünü. Bu kadar insanın bir bildiği vardır herhalde.
![]()
Biraz daha güncel olma takıntım var hocam. Yine de denerim bir ara onu da. Pil performans olarak çok öneriliyor zaten biliyorum. Biraz daha güncel olsaydı iyiydi.EU'dan sonra bir de yapıştırın Miroom Beta 20.3.26, nirvanayı da aşın.![]()
Düşünün işte hocam global kullanan neler çekiyorBunu beğendiysen globali hiç merak etmiyorum doğrusu![]()
Bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu?Eu Stabil 12.0.3.0 sürümünden oldukça memnunum. Gerçekten bir sürü rom denedim ama hiç biri bu kadar mükemmel değil. Bir şey merak ediyorum arkadaşlar; Mesela betalarda yayınlanan güncel Android Security Patch'i, en son Kasım 2020'de kalmış olan Eu Stabil'e entegre etme gibi bir durum söz konusu olamaz mı?
Teknik bilmediğim için meraktan soruyorum, belki bunun mantığını bilen birileri vardır.
Eu Stabil 12.0.3.0 kullanmanın şu an benim için tek dezavantajı bu çünkü. Güvenlik açığı oluşturacak bir durum olur mu, sonuçta rootlu kullanıyoruz ve Android güvenlik yaması Kasım 2020'de kalmış durumda.
Entegre edilmesine edilir de, cihazı rootlu kullandığımız için güvenlik paketinin bir önemi kalmıyor.Bu konuyla ilgili bilgisi olan yok mu?![]()