- Adım
- Sercan
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Konular
- 129
Rica etsem miuihome.apk atabilir misiniz systemdenEvet var
Rica etsem miuihome.apk atabilir misiniz systemdenEvet var
Rica etsem miuihome.apk atabilir misiniz systemden
İlk sürüm çok sıkıntılıydı sonrasında closed china ciddi derecede toparladı sonucu da eu20.7.3 sürüm performansa cok etki yapmış.
Eskiden WhatsApp acılırken Facebook yazısı ekranda gorunuyordu simdi gorunmeden acılıyor.
Rica etsem miuihome.apk atabilir misiniz systemden
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu romu kurmak istiyorum ama telefon yurtdısı imei atılmış bir cihaz. Güncelleme geldikce illaki twrp mi kullanmam gerek?? guncellemeyi yaparsam imei uçar dendi o yüzden tereddütteyim..İlk sürüm çok sıkıntılıydı sonrasında closed china ciddi derecede toparladı sonucu da eu![]()
Fabrika ayarlarına döndürmezsen imei bisey olmaz. Twrp kullanmanız lazımHocam bu romu kurmak istiyorum ama telefon yurtdısı imei atılmış bir cihaz. Güncelleme geldikce illaki twrp mi kullanmam gerek?? guncellemeyi yaparsam imei uçar dendi o yüzden tereddütteyim..
twrp ile yukleyebilirsiniz baska turlu olmaz imei eger telefonda twrp yok ise telefondan fabrika ayarlarina donerseniz ucuyorHocam bu romu kurmak istiyorum ama telefon yurtdısı imei atılmış bir cihaz. Güncelleme geldikce illaki twrp mi kullanmam gerek?? guncellemeyi yaparsam imei uçar dendi o yüzden tereddütteyim..
Plunderer kernel ile kullanmayı deniyorum. Rom akıcı umarım batarya sömürgesi yapmaz