- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Strex kardeşim denedin mi bari? Gelelim mi?
Ben ufak dokunuşlar yapıyorum kendimce bazen stock kernel izin vermiyor. Amaç performans ve batarya. Ama ilginçtir stock da hiçbir ayar yapmayanlar daha fazla süre alıyorRom için kernel tercihinizin sebebi nedir hocam genel kernel yorumlarına rast geliyorum ama konuya yabancı kaldım..
Denedim hocam valla psikolojik midir nedir closed china tadı vermedi ama ilk sürüme göre akıcılık çok çok iyiStrex kardeşim denedin mi bari? Gelelim mi?
Çin atasözü : "Çalışıyorsa gurduklama"Ben ufak dokunuşlar yapıyorum kendimce bazen stock kernel izin vermiyor. Amaç performans ve batarya. Ama ilginçtir stock da hiçbir ayar yapmayanlar daha fazla süre alıyor
Gurduklama daha sonra Türkçe'ye gurçalama,kurcalama olarak geçmiştir kesin bilgi yayalımÇin atasözü : "Çalışıyorsa gurduklama"
Masikden buna temiz kurulumla mı geçelim ya da önerin varmı?Denedim hocam valla psikolojik midir nedir closed china tadı vermedi ama ilk sürüme göre akıcılık çok çok iyi
Aynı nehirde iki defa yikanılmaz ( Heraklitos)Masikden buna temiz kurulumla mı geçelim ya da önerin varmı?
Rahatsaniz bekleyin yorumları görün daha yeniMi globe ilk sürüm kullaniyordum geceyim mi ne diyorsunuz