Hayır gelmiyor ama MiRoom yeni güncellemeyi gün içinde yayınlıycakYeni beta update bugün mü geliyor?
Hocam, MiRoom, EU tabanlı değil miydi? Bu güncelleme de o zaman geçen güncelleme tabanlı yine herhalde.Eu beta gelmicek bu hafta boşuna beklemeyin şimdi MiRoom yeni tabanla geldi hemen deneyin bence
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MiRoom closed china tabanlı salı günü temel alındı muhtemelenHocam, MiRoom, EU tabanlı değil miydi? Bu güncelleme de o zaman geçen güncelleme tabanlı yine herhalde.
MiRoom da gene takılmalar var Kernek deniycemMiRoom closed china tabanlı salı günü temel alındı muhtemelen
Biliyorum hocam da önce EU alıyor, EU'yu da MiRoom taban alıyor diye biliyordum. Ondan, herhalde geçen haftayla aynı tabanı kullanıyor dedim. Masik de öyle çünkü.MiRoom closed china tabanlı salı günü temel alındı muhtemelen
MiRoom kendi alıyor ama maalesef biraz eksik alıyor o yönünü beğenmiyorum sertifika yok mesela Widevine L3 bunları çözse keşke,eu çok iyi özelleştirmesi yok onun daBiliyorum hocam da önce EU alıyor, EU'yu da MiRoom taban alıyor diye biliyordum. Ondan, herhalde geçen haftayla aynı tabanı kullanıyor dedim. Masik de öyle çünkü.