eu tabanlı hocam o romda ama denemedim henüz, revos'da eu tabanlıydı ama çok iyiydi. oneos deneyebilirsiniz hocamŞarj konusunda nasıl bu OneOs, deneyen oldu mu? EU Beta ya da bunu mu yüklemeliyim?
Mi-Globe kurdum denemek için. animasyon kaynaklı kasmalar devam. OneOS ve EU Beta yükleyeceğim denemek için.Son EU beta ve oneos nasıl? Yine animasyon kaynaklı kasmalar, animasyon atlamalari, ağırlık, hantallık, uygulama geç açılma sorunları devam mı?
Şu aralar çok yoğunum hocam o yüzden eu stabil kurdum birkaç gün önce onu kullanıyorumIşte böyle mumla ararsınız beni, konu açmak yerine baltalamayı tercih ediyorum
Şaka bir yana, hangi romdasınız hocam?
Hocam mi-globe kuruluydu, twrp geçip format atmayı denedim ne yaparsam yapayım silemiyoru. Error Opening, Operation not permittet hatası alıyorum. Disable dm-verity kurdum yine aynı.Şu aralar çok yoğunum hocam o yüzden eu stabil kurdum birkaç gün önce onu kullanıyorum
Şimdi OneOS deniyorum.Alhyprn ozaman ben kalayım kendi romuma. Bi iki ay daha beklemek faydalı olur
konudaki twrp yi kullanmazsanız sonucu oHocam mi-globe kuruluydu, twrp geçip format atmayı denedim ne yaparsam yapayım silemiyoru. Error Opening, Operation not permittet hatası alıyorum. Disable dm-verity kurdum yine aynı.
Çözdüm hocam sorunu terminal ile.konudaki twrp yi kullanmazsanız sonucu o