MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Son eu güncellemesi ile saçma sapan bir şey olmuş durumda.. Uygulamaların kendi kullandığı yazı tipi yerine, bütün uygulamalarda sistem varsayılan font kullanılıyor. Spotify, Google Play Store, Snapchat vs. hepsinde bu durum söz konusu. Yazı tipi hepsinde roboto olmuş. Böyle saçma birşey görmedim. Spotify özellikle berbat görünüyor..

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Son eu güncellemesi ile saçma sapan bir şey olmuş durumda.. Uygulamaların kendi kullandığı yazı tipi yerine, bütün uygulamalarda sistem varsayılan font kullanılıyor. Spotify, Google Play Store, Snapchat vs. hepsinde bu durum söz konusu. Yazı tipi hepsinde roboto olmuş. Böyle saçma birşey görmedim. Spotify özellikle berbat görünüyor..
Globalde de öyle hocam

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
AdGuard'ın DNS servisini "Özel DNS" bölümünde yapılandırıp kullanıyorum uzun zamandır. Gerçekten hayat kurtaran bir özellik. Android 9 ve 10'da sorunsuz çalışıyordu ancak 11'e geçtiğimizden beri siteler aşırı yavaş açılıyor hatta bazen anlık kopmalardan dolayı video bile izlenmiyor. Mobilde de WiFi'da da durum aynı. Mecburen kapatmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı? APK olarak kurulan AdAway'i şarjı olumsuz yönde etkileyeceğini düşündüğüm için kullanmak istemiyorum.

Meğer reklamsız internet kullanma deneyimi ne kıymetli bir şeymiş..

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
AdGuard'ın DNS servisini "Özel DNS" bölümünde yapılandırıp kullanıyorum uzun zamandır. Gerçekten hayat kurtaran bir özellik. Android 9 ve 10'da sorunsuz çalışıyordu ancak 11'e geçtiğimizden beri siteler aşırı yavaş açılıyor hatta bazen anlık kopmalardan dolayı video bile izlenmiyor. Mobilde de WiFi'da da durum aynı. Mecburen kapatmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz bilgisi olan var mı? APK olarak kurulan AdAway'i şarjı olumsuz yönde etkileyeceğini düşündüğüm için kullanmak istemiyorum.

Magisk modülü var energized project diye kurulum yaptıktan sonra termux indirin termuxda "su energized -m" yazın magisk onayını kabul edin sonra energized gelecek "1" yazın entere basın artık reklamsızsınız

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

Adaway şarja etki etmez çünkü girip host kaynaklarını güncelledikten sonra uygulamayı durdursan da etki yapıyor. Yaptığı şey host dosyasını güncellemek sadece. Ben arka planda kısıtlıyorum, sadece güncellemek için birkaç günde bir giriyorum.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Magisk modülü var energized project diye kurulum yaptıktan sonra termux indirin termuxda "su energized -m" yazın magisk onayını kabul edin sonra energized gelecek "1" yazın entere basın artık reklamsızsınız
Teşekkürler hocam deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adaway şarja etki etmez çünkü girip host kaynaklarını güncelledikten sonra uygulamayı durdursan da etki yapıyor. Yaptığı şey host dosyasını güncellemek sadece. Ben arka planda kısıtlıyorum, sadece güncellemek için birkaç günde bir giriyorum.
Öyle mi diyorsun hocam. Tamam deneyeyim sizce AdGuard DNS'ten daha mı iyi? AdGuard DNS uygulama içi reklamları da çok güzel engelliyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Teşekkürler hocam deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle mi diyorsun hocam. Tamam deneyeyim sizce AdGuard DNS'ten daha mı iyi? AdGuard DNS uygulama içi reklamları da çok güzel engelliyor.
İkisi de birden kullan hocam. Ben öyle yapıyorum. Hem Adaway'a yeni host kaynakları ekleyebiliyorsun. Daha sert engelleme yapabiliyorsun. :) Ben 12 kaynak ile kullanıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39