MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam teşekkür ederim OneOS ilginç geldi denemek isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eu stabilin ses açma tuşu ve kapatma tuşu stock rom ile aynı mı yoksa haftalık romlardaki gibi mi ?

Hocam OneOS yüklenmiyor maalesef redmi note 8 in linki çalışmıyor diğer telefon modellerinde indirme linkleri rahatlıkla çalışıyor.
Eski görünümde ses asistanı.

OneOS bağlantısı çalışıyor ancak indirme limiti olduğu için sıkıntı çıkartıyor. Hocalarımız yazmış zaten: üye olunca + VPN kullanınca iniyor diye. Yarın başka bir yere upload ederler diye düşünüyorum. O zaman kurabilirsiniz.

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Eski görünümde ses asistanı.

OneOS bağlantısı çalışıyor ancak indirme limiti olduğu için sıkıntı çıkartıyor. Hocalarımız yazmış zaten: üye olunca + VPN kullanınca iniyor diye. Yarın başka bir yere upload ederler diye düşünüyorum. O zaman kurabilirsiniz.
Peki hocam çok teşekkür ediyorum.

ibrahimal63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
OneOS ilk başlarda öyle bir donmalar kasılmalar yaşadımki ilk 15 dakika çok sıkıntılı geçti.sonra toparlandı sistem.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
OneOS ilk başlarda öyle bir donmalar kasılmalar yaşadımki ilk 15 dakika çok sıkıntılı geçti.sonra toparlandı sistem.
EU Beta da öyle oluyor hocam. Ben denemedim ama kaç hocamız aynı şeyi söyledi, 1 saat sonra kendine geldiğini söyledi. Çok kafaya takacak bir durum yok gibi. :)

ibrahimal63

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Demeyin hocam boşuna mı gitti 2.6 gb .
yok hocam :) eu gelir silerim dedim.daha gelmedi eu. şu an devam ediyorum oneOS roma :).iyi yinede şuan,fazla sıkıntı yok

EU Beta da öyle oluyor hocam. Ben denemedim ama kaç hocamız aynı şeyi söyledi, 1 saat sonra kendine geldiğini söyledi. Çok kafaya takacak bir durum yok gibi. :)
ok hocam pek alışık değildim bu duruma.öncekiler bu kadar sıkıntılı geçmemişti.yinede beğendiğim yönleri çok.boot logosu müthiş mesela :)

aksates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
9
Yeni sürüm dağıtılmaya başlanmış.

CHANGELOG 21.1.28

System
New - MIUI 12.5 update [Redmi Note 9 4G/Redmi 9T]
New - New super wallpaper: Weather
Optimization - Restored Widevine L1 support [Mi 9 SE, Mi 9 Lite]. If it isn't restored for you on Netflix (HD badge next to movie's title or Widevine L1 status on Display specifications), try to clear Netflix app data

Clock
Fix - Couldn't dismiss alarm without unlocking the screen lock first

Gallery
Fix - Heavy internet data usage due to libraries being re-downloaded

Settings
New - Activated new "Sound & touch" settings for supported devices [Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 10T/Pro, Mi 11, Mi 9 Pro 5G]
Fix - "Individual apps" list for Dark mode loaded slowly or failed to load, and some installed apps and games were missing (excluding system apps)

Security
New - You can see your battery health status in Battery stats now (certain devices)

App vault
New - You can manage wallpaper and App vault cards blur separately on supported devices
Optimization - Tapping search icon launches selected Home screen search bar provider now

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Konu güncellenmiştir
DEĞİŞİKLİK 21.1.28

Yeni - MIUI 12.5 güncellemesi [Redmi Note 9 4G / Redmi 9T
Yeni - Yeni süper duvar kağıdı: Hava Durum
Optimizasyon - Geri yüklenen Widevine L1 desteği [Mi 9 SE, Mi 9 Lite]. Netflix'te sizin için geri yüklenmediyse (film başlığının yanındaki HD rozeti veya Ekran özelliklerinde Widevine L1 durumu), Netflix uygulama verilerini temizlemeyi deneyi

Düzeltme - Önce ekran kilidi açılmadan alarm kapatılamad

Fotoğraf Galeri
Düzeltme - Kitaplıkların yeniden indirilmesi nedeniyle yoğun internet veri kullanım

Ayarlar
Yeni - Desteklenen cihazlar için etkinleştirilen yeni "Ses ve dokunma" ayarları [Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 10T / Pro, Mi 11, Mi 9 Pro 5G
Düzeltme - Karanlık mod için "bağımsız uygulamalar" listesi yavaş yüklendi veya yüklenemedi ve bazı yüklü uygulamalar ve oyunlar eksikti (sistem uygulamaları hariç

Güvenlik
Yeni - Pil sağlık durumunuzu şimdi Pil istatistiklerinde görebilirsiniz (belirli cihazlar

Uygulama kasası
Yeni - Desteklenen cihazlarda duvar kağıdını ve Uygulama kasası kartlarını ayrı ayrı yönetebilirsini
Optimizasyon - Arama simgesine dokunduğunuzda, seçili Ana ekran arama çubuğu sağlayıcısını şimdi başlatırzsı)ik)]arısiıatnu]tem

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39