MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

asya2017

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
redmi note 8 w
20.11.20 eu beta surumundeyim. wifi surekli kesilip mobil veriye baglaniyor.. cihaz yurtdisi ve imei kaydi yapildi.. daha onceki beta romlarda bu yoktu.. a11 rom ilk ciktiginda kurarken temix kurulum 4wipe yaparak kurdum.. fakat wifi en full cektigi yerlerde bile kesiliyor ve mibil veriye baglaniyor.. yardim lutfen.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
redmi note 8 w
20.11.20 eu beta surumundeyim. wifi surekli kesilip mobil veriye baglaniyor.. cihaz yurtdisi ve imei kaydi yapildi.. daha onceki beta romlarda bu yoktu.. a11 rom ilk ciktiginda kurarken temix kurulum 4wipe yaparak kurdum.. fakat wifi en full cektigi yerlerde bile kesiliyor ve mibil veriye baglaniyor.. yardim lutfen.
Tahminimi söylüyorum.
Wifi'nin kesilip Hücresel Veri'ye bağlanması "Wifi çekim gücünün zayıfladığı ve o anlarda da sizi kesintisiz bırakmamak için hücresel veriye bağlandığı" anlamına geliyor.

Sanırım ayarlar alanında bunu engelleme çentiği olması lazım.

Bu durumu Wifi çekim güçünün yüksek olduğu yerlerde test ederek anlayabilirsiniz.

asya2017

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Tahminimi söylüyorum.
Wifi'nin kesilip Hücresel Veri'ye bağlanması "Wifi çekim gücünün zayıfladığı ve o anlarda da sizi kesintisiz bırakmamak için hücresel veriye bağlandığı" anlamına geliyor.

Sanırım ayarlar alanında bunu engelleme çentiği olması lazım.

Bu durumu Wifi çekim güçünün yüksek olduğu yerlerde test ederek anlayabilirsiniz.

ayarlar kismina cok baktim.. neredeyse her ayari denedim.. modemin yanindayken bile yapiyor bu durumu.. dediginiz gibi o anda internet baglantisi olmasi icin mobil veriye geciyor.. fakat zaten wifi full cekiyor durumda. ve saglikli stabil bir wifi internetim var.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Yeni Sürüm Hazırlığı :21.1.27

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Yeni Ay Yeni Yılı yaklaşıyor, bu da MIUI kapalı beta / genel beta sürümünün güncellemelerinin askıya alındığı anlamına geliyor. Önceki yıllarda ilk Çin Yeni Yılı tatilinin yasal tatiline göre, bu ay yılının son güncelleme tarihinin en geç 3 Şubat veya 4 Şubat olması bekleniyor (değişikliğin başlaması şaşırtıcı değil. en erken bu hafta).

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
ayarlar kismina cok baktim.. neredeyse her ayari denedim.. modemin yanindayken bile yapiyor bu durumu.. dediginiz gibi o anda internet baglantisi olmasi icin mobil veriye geciyor.. fakat zaten wifi full cekiyor durumda. ve saglikli stabil bir wifi internetim var.
WiFi yerine auto olarak Hücresel veriye geçme durumunu iptal edip manuel hale getirebilirseniz istek dışı davranışın önüne geçmiş olabilirsiniz

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arkadaşlar mui 12 tabanlı romlardan hangisi en stabil en hızlı 20.12.2 den pek memnun kalmadım açıkçası.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar mui 12 tabanlı romlardan hangisi en stabil en hızlı 20.12.2 den pek memnun kalmadım açıkçası.
EU Stabil 12.0.3.0 ama OneOS da geldi bugün, denemedi pek kimse daha. Deneyebilirsiniz siz.

asya2017

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
WiFi yerine auto olarak Hücresel veriye geçme durumunu iptal edip manuel hale getirebilirseniz istek dışı davranışın önüne geçmiş olabilirsiniz
bu seferde baglanti olmuyor.. wifi yi kapatiyor.. herhangi bi internet baglantisi kurmuyor.. farkedemezsem internetsiz durur tamamen

OguzJones

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
EU Stabil 12.0.3.0 ama OneOS da geldi bugün, denemedi pek kimse daha. Deneyebilirsiniz siz.
Hocam teşekkür ederim OneOS ilginç geldi denemek isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eu stabilin ses açma tuşu ve kapatma tuşu stock rom ile aynı mı yoksa haftalık romlardaki gibi mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam OneOS yüklenmiyor maalesef redmi note 8 in linki çalışmıyor diğer telefon modellerinde indirme linkleri rahatlıkla çalışıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt