tabiDili değiştirip tekrar dener misiniz
Şimdi china beta da denedim böyle bir sorun yok eu kaynaklı herhalde.
herkes çok övüyor bir kac gündür teli ıngilizce kullaniyorum zaten belki hafta sonu Çin betaya geçebilirimŞimdi china beta da denedim böyle bir sorun yok eu kaynaklı herhalde.
herkes çok övüyor bir kac gündür teli ıngilizce kullaniyorum zaten belki hafta sonu Çin betaya geçebilirim
ozaman romla ilgili bir sıkıntı degilBende şuan eu beta son sürüm var. Portre modunda hiçbir sıkıntı yok. Diğer modlarda da sıkıntı yok.
Kesinlikle öyle hocam. Çok rom değiştirince değişik sorunlar çıkabiliyor, stok roma geçip ondan tekrar geçmek çok işe yarıyor. Bazı romlarda birebir fark ettim bu durumu.Çok fazla rom değişikliği yapıldığında silinmemesi gereken bazı bileşenler siliniyor veya çalışması gerektiği şekilde çalışmıyor. Bence bu tür sıkıntıların sebebi bu. Tavsiyem, temiz bir şekilde herhangi bir global sürüm yükleyip (global, hint veya endenozya global) akabinde istenen romun yüklenmesinin bu tür sorunları çözebileceği kanaatindeyim...
Aynı yoldayız hocam.En iyisi tek bir roma karar vermek ve onda kalmak ben rom hastalığını yenmek üzereyim Miroom 20.3.26 da kalacağım