MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

aksates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
9
herkes çok övüyor bir kac gündür teli ıngilizce kullaniyorum zaten belki hafta sonu Çin betaya geçebilirim

Bende şuan eu beta son sürüm var. Portre modunda hiçbir sıkıntı yok. Diğer modlarda da sıkıntı yok.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Çok fazla rom değişikliği yapıldığında silinmemesi gereken bazı bileşenler siliniyor veya çalışması gerektiği şekilde çalışmıyor. Bence bu tür sıkıntıların sebebi bu. Tavsiyem, temiz bir şekilde herhangi bir global sürüm yükleyip (global, hint veya endenozya global) akabinde istenen romun yüklenmesinin bu tür sorunları çözebileceği kanaatindeyim...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Çok fazla rom değişikliği yapıldığında silinmemesi gereken bazı bileşenler siliniyor veya çalışması gerektiği şekilde çalışmıyor. Bence bu tür sıkıntıların sebebi bu. Tavsiyem, temiz bir şekilde herhangi bir global sürüm yükleyip (global, hint veya endenozya global) akabinde istenen romun yüklenmesinin bu tür sorunları çözebileceği kanaatindeyim...
Kesinlikle öyle hocam. Çok rom değiştirince değişik sorunlar çıkabiliyor, stok roma geçip ondan tekrar geçmek çok işe yarıyor. Bazı romlarda birebir fark ettim bu durumu. :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
En iyisi tek bir roma karar vermek ve onda kalmak ben rom hastalığını yenmek üzereyim Miroom 20.3.26 da kalacağım

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
En iyisi tek bir roma karar vermek ve onda kalmak ben rom hastalığını yenmek üzereyim Miroom 20.3.26 da kalacağım
Aynı yoldayız hocam.
Kesinlikle RN8 de her ihtiyacımı karşılayan güzel bir rom, gerisi sadece merak artık benim için...

Üst Alt