EU Stabil'deyim, Magisk 21.3 çalışıyor. Zaten A10 rom, niye çalışmıyor olsun?Eu stabil son sürüm hocam uygulamalar çalışmıyor diye okudum YouTube lkt falan
evet suan bu sürümdeyim bunda da var , daha once kullandığım miglobe gibi eu bazlı romlarda da vardıEu beta son sürümde mi var bı sorun
Hocam eu kaynaklı sanırım,çin romu kullanıyorum ancak bir sorun yaşamadım,herhangi bir modül kullanıyor musunuz ?evet suan bu sürümdeyim bunda da var , daha once kullandığım miglobe gibi eu bazlı romlarda da vardı
hocam konu ile alakasız ama ben bayağı araştırdım kafaya taktım ama çözemediğim bir sorun var çin sürümü note 8 var haliyle bl unlocked eu beta kullanıyorum ama netflixi HD yapmayı bir beceremedim sizin bunun hakkında diyebiliceğiniz bişi varmıHocam eu kaynaklı sanırım,çin romu kullanıyorum ancak bir sorun yaşamadım,herhangi bir modül kullanıyor musunuz ?
Eu ekibine sorun hakkında geri bildirim yazayım
hocam konu ile alakasız ama ben bayağı araştırdım kafaya taktım ama çözemediğim bir sorun var çin sürümü note 8 var haliyle bl unlocked eu beta kullanıyorum ama netflixi HD yapmayı bir beceremedim sizin bunun hakkında diyebiliceğiniz bişi varmıHocam eu kaynaklı sanırım,çin romu kullanıyorum ancak bir sorun yaşamadım,herhangi bir modül kullanıyor musunuz ?
modül varken de yokken de aynı sorun var .yaklaşık 3 4 aydır böyle. cam2api ile ilgili desek zaten cihazda otomatik olarak bu ayar açık.Hocam eu kaynaklı sanırım,çin romu kullanıyorum ancak bir sorun yaşamadım,herhangi bir modül kullanıyor musunuz ?
Maalesef çin cihazları için çözüm yok şimdilik.hocam konu ile alakasız ama ben bayağı araştırdım kafaya taktım ama çözemediğim bir sorun var çin sürümü note 8 var haliyle bl unlocked eu beta kullanıyorum ama netflixi HD yapmayı bir beceremedim sizin bunun hakkında diyebiliceğiniz bişi varmı
Tamamdır hocam ben yazayımmodül varken de yokken de aynı sorun var .yaklaşık 3 4 aydır böyle. cam2api ile ilgili desek zaten cihazda otomatik olarak bu ayar açık.