Hayır o TWRP den eski Twrp ye geçiş yaptım çünkü yedeği o TWRP de almıştım basit bir şekilde geri döndümMervan hocam mirom a dönüş yaparken 12.5 den twrp den mi yaptınız?
Hocam bir roma karar verin ve onda kalın belliki daha yeni rom işlerine başlamışsınız Allah Muhafaza cihaza bir şey olmasın sonradan.arkadaşlar miui 10 olmak istiyorum ama brick olmasını istemiyorum yardım lütfen
note 8
bak biraz da olsa ustayım ama miui 10 recovery indirsem hata alır mıyımHocam bir roma karar verin ve onda kalın belliki daha yeni rom işlerine başlamışsınız Allah Muhafaza cihaza bir şey olmasın sonradan.
Size tavsiyem illa ki MIUI 10 istiyorsanız Mi Flash ile geçmenizbak biraz da olsa ustayım ama miui 10 recovery indirsem hata alır mıyım
zaten mi flash ile yüklediğimde cihaz hard brick olduSize tavsiyem illa ki MIUI 10 istiyorsanız Mi Flash ile geçmeniz
Wipe 5 seçenekWipe bölümünde ki vendor ne işe yarıyordu .rom öncesi yapsam mı bunu arkadaşlar?
Hocam benim cihazım da mi-globale 21.1.13 yüklü ve twrp olarak hellas twpr yüklü miroom a geçmek istiyorum nasıl geçiş yaparım ve sizin kullandığınız miroom hangi sürüm yardımcı olabilir misinizHayır o TWRP den eski Twrp ye geçiş yaptım çünkü yedeği o TWRP de almıştım basit bir şekilde geri döndüm
Konu dağılmasın bu konudan devam edelimHocam benim cihazım da mi-globale 21.1.13 yüklü ve twrp olarak hellas twpr yüklü miroom a geçmek istiyorum nasıl geçiş yaparım ve sizin kullandığınız miroom hangi sürüm yardımcı olabilir misiniz
Hata almazsınız ancak custom romdan geçiş yapacağınız için bölge çin olarak kalır. En iyisi Mi flash ile Clean All seçerek flaşlamak. Vereceğim konudan devam edin eu beta konusu dağılmasın.bak biraz da olsa ustayım ama miui 10 recovery indirsem hata alır mıyım