- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Hocam gördüğüm en iyi port rom sanırım bu. Gerçi çok fazla görmedim ama bunun süper olduğuna kanaat getirebilirim
Benim kurduğum 3. Port oxygen bu, şüphesiz en iyisi.Hocam gördüğüm en iyi port rom sanırım bu. Gerçi çok fazla görmedim ama bunun süper olduğuna kanaat getirebilirim
Bütün dosyalarımı hazırladım. Rom indi, TWRP Magisk vs. hepsi hazır. Boş bir anımda affetmeyeceğim.![]()
Hocam link varmı hemen bende geçiyorum.Benim kurduğum 3. Port oxygen bu, şüphesiz en iyisi.
Hocam link varmı hemen bende geçiyorum.
TWRP moduna alın cihazı..
Wipe kısmına gelip, Advanced wipe kısmından Cache, dalvik Art, data, vendor, system bu 5 seçeneği işaretleyip wipe işlemini tamamlayın.. Sonra install kısmından romu yükleyin, işlem bittikten sonra reboot demeyin twrp wipe bölümüne gelin format data, yes diyerek işlemi tamamlayıp reboot..
Cihaz açılsın, kurulumu yapın, sonra tekrar twrp üstünden magisk yükleyin, cihazı açın.. Sonra TWRP'den istediğiniz zaman kerneli yükleyin.
Not : Format data sonrası tüm veriler silinir bilginize..
Engin. Hocam twrp linki vereyim mi?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRom linki bulamazsanız diye..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Estağfurullah hocam.Görmedim kusura bakmayın
Hocam kusura bakmayın çok zorluyorum ama 3 dosya var hepsini mi indiricemEstağfurullah hocam.
Estağfurullah hocam, ne kusuruHocam kusura bakmayın çok zorluyorum ama 3 dosya var hepsini mi indiricem
Hocam indirme linki olarak bunu da ekleyebiliriz:Estağfurullah hocam, ne kusuru
Rom
Twrp
Kernel
Magisk