Panel dememiş, son kullanılan uygulamalar penceresinden bahsetmiş. Onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum.Hocam changelog da gestures lerin ve panel in redmi note 8 gibi düşük ram li telefonlara göre optimize edildiği yazıyor.Bence eski halindeki mikro kasmaları gidermek için o bölüm optimize edilmiş gri olarak değiştirilmiş..Hata olsa çoktan patchlenirdi..Bence bilinçli yapılmış birşey..
Umarım haklı çıkmazsınız hocam.Hocam changelog da gestures lerin ve panel in redmi note 8 gibi düşük ram li telefonlara göre optimize edildiği yazıyor.Bence eski halindeki mikro kasmaları gidermek için o bölüm optimize edilmiş gri olarak değiştirilmiş..Hata olsa çoktan patchlenirdi..Bence bilinçli yapılmış birşey..
Bu doğruysa eunun yüzüne bakılmaz aosp halayları çekilirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sorun eu ile alakalı değil çin romunda da aynı sorun var
Yüzüne bakılmayacak olan sadece Eu değil, miui arayüzü.. Revos, Miroom, mi globe vs. Ciddi ciddi saçmalamışlar ancak ben bunun bir hata olduğunu sanmıyorum kalıcı olabilir çünkü değişikliklerde bir ayrıntı vardı, düşük ramli cihazlar için vs. Umarım yanılıyorumdur..Bu doğruysa eunun yüzüne bakılmaz aosp halayları çekilir
Hocam dün evo kurdum sonrasında çin en son eu ya döndümStreX hocam gelmelisinMIUI bu sorunu düzeltene kadar en azından.. Zaten aosp, miui derken sıkılmışsındır benim gibi
Pil de gayet iyi gidiyor kernel yükledim daha da iyi oldu.. Yüklersen atarım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu güzelliğin adı ne hocam?StreX hocam gelmelisinMIUI bu sorunu düzeltene kadar en azından.. Zaten aosp, miui derken sıkılmışsındır benim gibi
Pil de gayet iyi gidiyor kernel yükledim daha da iyi oldu.. Yüklersen atarım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Oxygen OS hocamBu güzelliğin adı ne hocam?