MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Buyurun hocam.
Hocam ROM'un kurulumu esnasında ek herhangi bir şey yapmama gerek var mı? Normal ROM kurar gibi kursam sıkıntı çıkar mı? Kernel Magisk üzerinden modül olarak mı flashlanıyor yoksa TWRP'den mi?

Daha önce hiç port rom kurmadım. Daha önce hiç kernel de kurmadım. Bilmiyorum, mazur görün. :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam ROM'un kurulumu esnasında ek herhangi bir şey yapmama gerek var mı? Normal ROM kurar gibi kursam sıkıntı çıkar mı? Kernel Magisk üzerinden modül olarak mı flashlanıyor yoksa TWRP'den mi?

Daha önce hiç port rom kurmadım. Daha önce hiç kernel de kurmadım. Bilmiyorum, mazur görün. :D
TWRP moduna alın cihazı..
Wipe kısmına gelip, Advanced wipe kısmından Cache, dalvik Art, data, vendor, system bu 5 seçeneği işaretleyip wipe işlemini tamamlayın.. Sonra install kısmından romu yükleyin, işlem bittikten sonra reboot demeyin twrp wipe bölümüne gelin format data, yes diyerek işlemi tamamlayıp reboot..
Cihaz açılsın, kurulumu yapın, sonra tekrar twrp üstünden magisk yükleyin, cihazı açın.. Sonra TWRP'den istediğiniz zaman kerneli yükleyin.

Not : Format data sonrası tüm veriler silinir bilginize..
Engin. Hocam twrp linki vereyim mi?
Rom linki bulamazsanız diye..

Son düzenleme:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
TWRP moduna alın cihazı..
Wipe kısmına gelip, Advanced wipe kısmından Cache, dalvik Art, data, vendor, system bu 5 seçeneği işaretleyip wipe işlemini tamamlayın.. Sonra install kısmından romu yükleyin, işlem bittikten sonra reboot demeyin twrp wipe bölümüne gelin format data, yes diyerek işlemi tamamlayıp reboot..
Cihaz açılsın, kurulumu yapın, sonra tekrar twrp üstünden magisk yükleyin, cihazı açın.. Sonra TWRP'den istediğiniz zaman kerneli yükleyin.

Not : Format data sonrası tüm veriler silinir bilginize..
Engin. Hocam twrp linki vereyim mi?
Rom linki bulamazsanız diye..
Hocam çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Normal ROM kurma işlemlerinden cihazı yeniden başlatmadan önce format data yapıyoruz anlaşılan. TWRP var bende çok teşekkür ederim, zaten OrangeFox kullanıyorum. Rom linki için de çok teşekkür ederim.

Hocam sonuç olarak çok teşekkür ederim. :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Normal ROM kurma işlemlerinden cihazı yeniden başlatmadan önce format data yapıyoruz anlaşılan. TWRP var bende çok teşekkür ederim, zaten OrangeFox kullanıyorum. Rom linki için de çok teşekkür ederim.

Hocam sonuç olarak çok teşekkür ederim. :D
Ne demek hocam, rica ederim.

MemurBey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Eudan kaçacak arkadaşlar,

Kendime colt os, hanıma paranoid yükledim
İkisinden de memnunuz. Paranoid orijinal pixelden farksız. Ben coltu suspend actions vb ek özellikler için tercih ettim. Özellikler dışında fark yok gibi.

Üst Alt