- Konular
- 0
Hangi kerneli kullanıyorsunuz hocam? İnanamadım bir an %31 şarj ile 5 saat 12 dakika almak süper.Oxygen OS hocam![]()
Hangi kerneli kullanıyorsunuz hocam? İnanamadım bir an %31 şarj ile 5 saat 12 dakika almak süper.Oxygen OS hocam![]()
Gcam mi kullanıyorsunuzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet aynı zamanda anx camera da var..Gcam mi kullanıyorsunuz
Sixteen kernel.. İsterseniz upload eder yollarım yada telegram linki bırakabilirim özelden.Hangi kerneli kullanıyorsunuz hocam? İnanamadım bir an %31 şarj ile 5 saat 12 dakika almak süper.
Hocam çok güzel olur minnettar kalırım.Evet aynı zamanda anx camera da var..
Sixteen kernel.. İsterseniz upload eder yollarım yada telegram linki bırakabilirim özelden.
Hocam çok güzel olur minnettar kalırım.
Hocam ROM'un kurulumu esnasında ek herhangi bir şey yapmama gerek var mı? Normal ROM kurar gibi kursam sıkıntı çıkar mı? Kernel Magisk üzerinden modül olarak mı flashlanıyor yoksa TWRP'den mi?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuyurun hocam.
TWRP moduna alın cihazı..Hocam ROM'un kurulumu esnasında ek herhangi bir şey yapmama gerek var mı? Normal ROM kurar gibi kursam sıkıntı çıkar mı? Kernel Magisk üzerinden modül olarak mı flashlanıyor yoksa TWRP'den mi?
Daha önce hiç port rom kurmadım. Daha önce hiç kernel de kurmadım. Bilmiyorum, mazur görün.![]()
Hocam çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Normal ROM kurma işlemlerinden cihazı yeniden başlatmadan önce format data yapıyoruz anlaşılan. TWRP var bende çok teşekkür ederim, zaten OrangeFox kullanıyorum. Rom linki için de çok teşekkür ederim.TWRP moduna alın cihazı..
Wipe kısmına gelip, Advanced wipe kısmından Cache, dalvik Art, data, vendor, system bu 5 seçeneği işaretleyip wipe işlemini tamamlayın.. Sonra install kısmından romu yükleyin, işlem bittikten sonra reboot demeyin twrp wipe bölümüne gelin format data, yes diyerek işlemi tamamlayıp reboot..
Cihaz açılsın, kurulumu yapın, sonra tekrar twrp üstünden magisk yükleyin, cihazı açın.. Sonra TWRP'den istediğiniz zaman kerneli yükleyin.
Not : Format data sonrası tüm veriler silinir bilginize..
Engin. Hocam twrp linki vereyim mi?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirRom linki bulamazsanız diye..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ne demek hocam, rica ederim.Hocam çok teşekkürler zaman ayırdığınız için. Normal ROM kurma işlemlerinden cihazı yeniden başlatmadan önce format data yapıyoruz anlaşılan. TWRP var bende çok teşekkür ederim, zaten OrangeFox kullanıyorum. Rom linki için de çok teşekkür ederim.
Hocam sonuç olarak çok teşekkür ederim.![]()