MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
system/prive app/Miui Home klasörünü bulun ordaki apk yı bana atabilecek varmı ? :) rootlu bir program ile

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
İyi de kardeşim sizin bu meşhur Aosp lerde aldığınız batarya sürelerinin hemen hemen aynısını ben Hint 11.0.2 ya da 05 sürümü ile alabiliyorum. Sinyal seviyesi daha düşük olan, orjinal kamera yazılımı bulunmayan, yüz tanıması olmayan, konuşma kaydı ve miui arama-mesajlaşma uygulamaları bulunmayan, çocuk oyuncağı gibi duran arayüzü bulunan romlara vallahi iyi dayanıyorsunuz, tebrik ediyorum Aosp kullananları :)
Güncel olmayan sürümlerde, uygulamaların optimizasyon sıkıntılarıyla, daha düşük bir Android sürümünde bu süreleri almakta sıkıntı yok. Olay en güncel şekilde, optimizasyon sorunu olmadan, pil tasarrufu modunda bile enfes animasyon geçişleri olan, olabildiğince en yeni Android sürümündeki bir romda bu süreyi alabilmek. :)

Yüz tanımayı hiç kullanmıyorum, konuşma kaydını kesinlikle yapmıyorum (ki ileride gelecek Google'ın uygulamasına), Mi Arama ve Mesajlar benim için bir anlam ifade etmiyor; düşük sinyal sorunu kesinlikle yaşamadım, kendi kamerası da zaten GCam (ki Mi Kamera önyüklü geliyor romun içinde). Android 10 ile beraber diğer sensörleri de kullanabiliyorum GCam'de.

Zevkler ve renkler konusu var arayüz konusunda hocam. Kimisi böyle sever. "Çocuk oyuncağı" tabiri doğru değil. :)

MIUI'ı severim ama AOSP kullanıyorsam bu sevgimin yanında, MIUI'ın da sorunlarına bir bakmanız gerek derim hocam. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için akıcılık ve stabilite 1, batarya 2.
Gerisine çok takılmıyorum.
Bu arada windowsum bile enterprise ltsb :)
AOSP'yi tarif ettiniz hocam. MIUI'da ikisini de bulamıyorum ben (MIUI 12), Arrow OS'ta mis gibiyim. haha--

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
konuşma kaydını kesinlikle yapmıyorum (ki ileride gelecek Google'ın uygulamasına), Mi Arama ve Mesajlar benim için bir anlam ifade etmiyor;
Hocam hakkaten ne var bu miui mesajlaşma ve arama uygulamasında ben anlamadım. Bana Google arama ve mesajlaşma uygulamaları daha iyi geliyor. Google arama uygulamasında yabancı bir numara arıyor. Farz edelim ki MIUI Türkiye Kumrucusu diye bir yer arıyor. Tak diye ekranda MIUI Türkiye Kumrucusu yazıyor. Hepsiburada arıyor, tak Hepsiburada yazıyor. Google mesajlaşma uygulamasını da aynı WhatsApp gibi QR kod okutarak pc den smslerime ulaşabiliyorum. MIUI arama uygulamasında sadece kayıt etme özelliği var sanırım. Sizin gibi ben de kullanmıyorum onu.

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Olmayan şey aranır arkadaşlar. Sizleri muhteşem Aosp romlarınız ile başbaşa bırakıyorum...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Olmayan şey aranır arkadaşlar. Sizleri muhteşem Aosp romlarınız ile başbaşa bırakıyorum...
Olay şu veya bu rom muhteşem olayı değil ki hocam. Ben MIUI'ı da seviyorum, AOSP romları da. Benim işime yarayan 2 konu akıcılık ve pil ömrü bakımından AOSP romlar daha çok işimi görüyor. MIUI'da olsaydı bu ikisi, kesinlikle MIUI'da olurdum şu an. :)

Olmayan tonla şey var hocam iki rom çeşidinde de. Bu nedenle tartışma yapmak yerine fikir alışverişinde bulunmak en iyisi. :)

Samcomtr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mtk6582
Konular
4
Merhaba ustalar bu romun en son sürümünü yükledim geniş açı kamera çalışmıyor kamera uygulamasının verilerinide temizledim çalışmıyor macro da çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Merhaba ustalar bu romun en son sürümünü yükledim geniş açı kamera çalışmıyor kamera uygulamasının verilerinide temizledim çalışmıyor macro da çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı
Hocam temiz kurulum yaptınız mı ayrıca doğru modeli yüklediniz değil mi

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam temiz kurulum yaptınız mı ayrıca doğru modeli yüklediniz değil mi
Hocam bende de çalışmıyor bu arada. Camera uygulamasinda ne makro seçeneği var ne geniş açı. Sadece üstten 2. kamera çalışıyor. Onun dışında bu rom baya güzel olmuş. Akıcılık batarya süper.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Hocam bende de çalışmıyor bu arada. Camera uygulamasinda ne makro seçeneği var ne geniş açı. Sadece üstten 2. kamera çalışıyor. Onun dışında bu rom baya güzel olmuş. Akıcılık batarya süper.
model ne hocam ?

Üst Alt